Простий суп з мясом

Покрокові рецепти мясних супів з фото. Секрети й тонкощі приготування бульйонів і відварів. Технології приготування заправних перших страв. Велика енциклопедія рецептів!

Серед усього розмаїття рецептів так рідко можна зустріти що-небудь на кожен день. Простий суп з м’ясом саме з цієї серії. Застосовується на будь-якій кухні! Звичайні продукти і посуд. Підійде початківцям поварятам і тим, хто не любить ускладнювати процес готування.

Інгредієнти

  • Яловичина 600 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 750 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 46 ккал
  • Білки: 2.3 г
  • Жири: 1.4 г
  • Вуглеводи: 5.8 г

Кроки

60 хв.

  • У киплячу воду опустити шматок м’яса і варити з закритою кришкою на повільному вогні протягом 45-60 хвилин, в залежності від обраного вами м’яса. Яловичина вариться довше всього. Для поліпшення смаку бульйону додаємо цілу цибулину, лавровий лист і сіль.

  • Бульйон зварився, виймаємо з нього шматок м’яса, видаляємо залишки лука.

  • Картоплю нарізаємо кубиками і кладемо в бульйон.

  • Моркву ріжемо дрібними кубиками і додаємо до картоплі. Варимо овочі 10 хвилин.

  • За той час нарізаємо м’ясо на кубики, які легко помістяться в ложку. Відправляємо м’ясо в суп і варимо до м’якості картоплі, ще 10 хвилин.

  • В ув’язненні дрібно рубаємо зелень і відправляємо в каструлю з супом, кип’ятимо 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.

  • Ось і весь процес! Все до столу, приємного апетиту!

Порада: подавати такий суп можна з грінками домашнього приготування, рецепт яких ви миєте дізнатися тут.

Дуже просто і смачно!

А який ваш самий частий суп на столі?

Готуйте в задоволення і на радість вашим близьким!