Суп з фрикадельками без засмажки — страва для тих, хто цінує свій час і любить легкість. Кажуть, що велич в простоті. Іноді саме так і буває в кулінарії. Ми представляємо ідеальне блюдо, як щось дуже складне, але все навпаки!
Коли я готую суп з тюфтельками або фрикадельками, не використовуючи зажарку, то завжди переношусь в зимовий час року і уявляю, як формую сніжки. З пухкого снігу виходить ідеальний куля, яка завжди піднімає настрій! Так і це перше блюдо порадує вас своїм смаком і насиченим ароматом.
А ще обов’язково приготуйте супчик за цим рецептом! Не пошкодуєте!
Інгредієнти
- Вода 1 л
- Свинячий фарш 250 г
- Масло рослинне 50 мл
- Локшина 100 г
- Часник 3 зубчик
- Цибуля зелена 10 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 431 ккал
- Білки: 12.6 г
- Жири: 29 г
- Вуглеводи: 28.1 г
Кроки
20 хв.
-
Спочатку підготуємо основу для тефтелькою. Для цього в мисці ретельно перемішуємо свинячий фарш, одне яйце, нарізану зелену цибулю, а також сіль і перець.
-
Потім приготуємо самі фрикадельки. Беремо приблизно одну столову ложку фаршу і перетворюємо її в кульку.
-
Тепер дрібно нарізаємо часник і трохи обсмажуємо його в каструлі на рослинному маслі.
-
Потім у каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння.
-
Далі в киплячу воду відправляємо м’ясні кульки і варимо до тих пір, поки вони не спливуть. Ви також можете приправити бульйон по своєму смаку або просто додати солі і перцю.
-
Тепер додаємо в каструлю локшину і варимо 1-2 хвилини, потім вимикаємо вогонь. Якщо локшина товста, то час варіння потрібно трохи збільшити.
-
Готову страву можна прикрасити зверху дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Порада: для більш насиченого смаку можна використовувати не воду, а бульйон, наприклад, м’ясний, курячий або навіть овочевий. Також у фарш можна додати трохи хлібних крихт, щоб він точно не розвалився в процесі варіння.
Приємного апетиту і гарного вечора! Готуйте від усієї душі!
Ви можете знайти більше цікавого в наших соцмережах! Поспішайте передплатити!
Хочете щось змінити у рецепті? Висловлюйте ідеї в коментарях!