Суп з фрикадельками без засмажки

Готуємо суп з ніжними фрикадельками без приготування засмажки. Покроковий опис процесу з фото. Кращі рецепти домашніх супів від перевірених майстрів. Швидко і смачно!

Суп з фрикадельками без засмажки — страва для тих, хто цінує свій час і любить легкість. Кажуть, що велич в простоті. Іноді саме так і буває в кулінарії. Ми представляємо ідеальне блюдо, як щось дуже складне, але все навпаки!

Коли я готую суп з тюфтельками або фрикадельками, не використовуючи зажарку, то завжди переношусь в зимовий час року і уявляю, як формую сніжки. З пухкого снігу виходить ідеальний куля, яка завжди піднімає настрій! Так і це перше блюдо порадує вас своїм смаком і насиченим ароматом.

А ще обов’язково приготуйте супчик за цим рецептом! Не пошкодуєте!

Інгредієнти

  • Вода 1 л
  • Свинячий фарш 250 г
  • Масло рослинне 50 мл
  • Локшина 100 г
  • Часник 3 зубчик
  • Цибуля зелена 10 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 431 ккал
  • Білки: 12.6 г
  • Жири: 29 г
  • Вуглеводи: 28.1 г

Кроки

20 хв.

  • Спочатку підготуємо основу для тефтелькою. Для цього в мисці ретельно перемішуємо свинячий фарш, одне яйце, нарізану зелену цибулю, а також сіль і перець.

  • Потім приготуємо самі фрикадельки. Беремо приблизно одну столову ложку фаршу і перетворюємо її в кульку.

  • Тепер дрібно нарізаємо часник і трохи обсмажуємо його в каструлі на рослинному маслі.

  • Потім у каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння.

  • Далі в киплячу воду відправляємо м’ясні кульки і варимо до тих пір, поки вони не спливуть. Ви також можете приправити бульйон по своєму смаку або просто додати солі і перцю.

  • Тепер додаємо в каструлю локшину і варимо 1-2 хвилини, потім вимикаємо вогонь. Якщо локшина товста, то час варіння потрібно трохи збільшити.

  • Готову страву можна прикрасити зверху дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Порада: для більш насиченого смаку можна використовувати не воду, а бульйон, наприклад, м’ясний, курячий або навіть овочевий. Також у фарш можна додати трохи хлібних крихт, щоб він точно не розвалився в процесі варіння.

Приємного апетиту і гарного вечора! Готуйте від усієї душі!

Ви можете знайти більше цікавого в наших соцмережах! Поспішайте передплатити!

Хочете щось змінити у рецепті? Висловлюйте ідеї в коментарях!