Картопляний суп з сиром

Готуємо відмінне першу страву за особливим рецептом. Покроковий опис процесу приготування з фото. Тільки домашні супи і секрети кулінарії. Просто і смачно!

Сьогодні у нас в гостях картопляний швидкий суп з ніжним сиром. Ідеальне поєднання продуктів забезпечує неперевершений смак і аромат. Це блюдо на довгі роки станемо вашим коханим. Готові доторкнутися до справжнього шедевру?

Як же приємно готувати прості і неймовірно смачні перші страви. Уявіть собі, на заході сонця під улюблену музику ви підготовляєте інгредієнти, потім сам процес приготування. Ви починаєте відчувати приємний аромат, подумки думаєте про сервіровці столу. Тепер ви скликаєте всю сім’ю на вечерю і спостерігаєте їхні задоволені обличчя!

Саме так і відбувається, коли ви користуєтеся нашими рецептами. Вам також шалено сподобається ось такий суп!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Бекон 6 шматочок
  • Олія оливкова 50 мл
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Селера 1 стебло
  • Сир твердий 100 г
  • Перець кайенский за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 206 ккал
  • Білки: 5.7 г
  • Жири: 18.2 г
  • Вуглеводи: 4.8 г

Кроки

35 хв.

  • Спершу необхідно скибочки бекону обсмажити на сковороді до хрусткої скоринки протягом приблизно 7 хвилин. Потім видалити залишки жиру з допомогою серветок.

  • Далі обсмажуємо на оливковій олії дрібно нарізану цибулю.

  • Після цього в сковороду додаємо моркву, нарізану кубиками.

  • Слідом викладаємо нашатковану стебло селери і обсмажуємо протягом 4 хвилин, поки цибуля не набуде золотистий колір.

  • Тепер вливаємо в каструлю курячий бульйон і викладаємо картоплю, нарізану середніми кубиками. Додаємо кайенский перець, доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні до готовності картоплі приблизно 10-15 хвилин.

  • Поки картопля вариться, потрібно дрібно нарізати бекон.

  • Коли суп буде готовий, додаємо в каструлю натертий сир і бекон, солимо. Готову страву прикрашаємо залишками сиру.

Порада: щоб бекон вийшов хрустким, його потрібно готувати на середньому вогні, так як наша задача спалити весь жир. Також під час обсмажування необхідно часто перевертати бекон. Якщо занадто багато жиру, то його можна зливати з сковороди.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться успіхами!