Картопляний суп з яйцем — смачне і бюджетне блюдо. Рекомендую до приготування всім, хто любить прості рецепти і подібне поєднання інгредієнтів. Найголовніше, що цей суп дуже швидко готується — 20 хвилин! Такі знахідки завжди виручають, коли потрібно швидко зметикувати обід. Беріть у замітки і дивіться, як готувати.
Інгредієнти
- Вода-2 л
- Масло вершкове 30-40 г
- Вермішель павутинку 80-100 г
- Зелень за смаком
- Картопля 4 шт.
- Яйце куряче (варене круто) 4 шт
- На 100 грам
- Калорії: 187 ккал
- Білки: 3.9 г
- Жири: 13.2 г
- Вуглеводи: 12.9 г
Кроки
20 хв.
-
Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо дрібними брусочками. Заливаємо двома літрами води і ставимо на вогонь. Після того, як вода в каструлі закипить, варимо 10-15 хвилин, поки картопля не стане м’яким.
-
Поки вариться картопля займемося нарізкою яєць. Рубаємо як можна дрібніше.
-
Викладаємо яйця до картоплі і відразу додаємо вермішель «павутинку». Перемішуємо ложкою, щоб запобігти злипанню вермішелі.
-
На наступному етапі суп солимо за смаком (у мене на 2 літри води йде 1 десертна ложка солі без гірки). Також відправляємо до загальної маси шматочок вершкового масла і перемішуємо до розчинення.
-
На завершення додаємо зелень. Я використовую заморожену, але можна брати і свіжу і сушену.
-
При подачі в суп можна додати ложечку майонезу або сметани. Можна пригощатися! Рекомендую вам, дорогі читачі, швидкий рецепт рибного супу.
Порада: яйця можна використовувати і сирі, просто злегка збийте їх виделкою в окремій тарілці, а потім тонкою цівкою влийте в киплячий суп, паралельно помішуючи його ложкою.
Бажаю вам всього смачного!
Приєднуйтесь до наших груп в соц.мережах, щоб бути в курсі нових рецептів!
Смачно готувати — легко!