Рецепт супу з овочами і мясом з фото

Готуємо суп з яловичини з ірландського рецептом. Покроковий опис процесу приготування з фото. Тільки кращі домашні супи різних країн світу.

Сьогодні ми скористаємося рецептом смачного супу з овочами і ароматними яловичим м’ясом з фото, який вразить всього лише з однієї ложки. Цей супчик являє ірландську кухню, яка славиться незвичайним поєднанням інгредієнтів.

Дивно, але ірландці вважають основним інгредієнтом цього першого страви зовсім не м’ясо або навіть овочі, а пиво. І вони нас не обманюють, яловичина стає м’якою і ніжною, а смак ні з чим не переплутати, він унікальний, як і в цьому рецепті.

Суп виходить дуже ситним, так що після важкого дня він чудово відновлює сили, які так необхідні організму. Давайте приготуємо? Ви про це не пошкодуєте!

Інгредієнти

  • Вино червоне 150 мл
  • Пиво Guinness 200 мл
  • Бульйон м’ясний 1.5 л
  • Вода 500 мл
  • Яловичина 600 г
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Масло оливкова 60 мл
  • Часник 6 зубчик
  • Картопля 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Чебрець сушений 1 ст. л.
  • Лавровий лист за смаком
  • Петрушка сушена 1-2 ст. л
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цукор-пісок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 204 ккал
  • Білки: 4.4 г
  • Жири: 11.7 г
  • Вуглеводи: 17 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Яловичину необхідно нарізати на середні шматочки у вигляді кубиків і посипати сіллю.

  • Потім у каструлю з розігрітим оливковою олією викладаємо нарізане м’ясо і обсмажуємо з двох боків до коричневого відтінку. Краще обсмажити яловичину так, щоб шматки не стикалися, тому потрібно розділити м’ясо на дві частини.

  • Коли яловичина придбає потрібний колір, додайте дрібно нарізаний часник і обсмажуйте 30 секунд.

  • Потім додаємо в каструлю яловичий бульйон, воду і пиво і доводимо до кипіння.

  • Після цього додаємо в бульйон червоне вино, томатну пасту, сіль, цукор, чебрець і лавровий лист. Все ретельно перемішуємо, знову доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо 1 годину.

  • В цей час розігріваємо на сковороді вершкове масло.

  • Потім додаємо в сковороду нарізані кубиками моркву і цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору цибулі приблизно 15 хвилин.

  • Коли бульйон буде готовий, відправляємо в нього обсмажені овочі, а також картоплю, нарізану кубиками, перчимо. Накриваємо кришкою і варимо ще 30 хвилин.

  • Коли суп буде готовий, видаліть з нього лаврою лист і додайте сіль і перець за смаком, а також посипте дрібно нарубаної петрушкою.

Порада: якщо ви хочете ще більше овочів в супі, то можете додати нарізаний пастернак, він відмінно поєднується з стравою. Також для додання більш пікантного смаку ви можете додати 1 столову ложку вустерширського соусу.

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте смачно і з любов’ю!

Хочете ще більше рецептів? Тоді підписуйтесь на нас в соцмережах!

Висловлюйте ідеї для перших страви у коментарях!