Суп-пюре з авокадо

Простий і дуже ? смачний крем-суп з авокадо. Рецепт з фото. Вегетаріанські страви на будь-який смак. Секрети приготування страв від досвідчених кулінарів.

цим рецептом.

Інгредієнти

  • Петрушка за смаком
  • Авокадо 1 шт.
  • Лайм 1 шт
  • Молоко 240 мл
  • Паприка 1 ч. л.
  • Перець кайенский щіпка
  • Сіль морська 1 щіпка
  • На 100 грам
  • Калорії: 126 ккал
  • Білки: 4.2 г
  • Жири: 6.3 г
  • Вуглеводи: 11.1 г

Кроки

15 хв.

  • В рецепті сам лайм використовуватися не буде, нам потрібен його сік. Видавлюємо його в склянку. Нам потрібно 10 — 15 мл

  • Тепер готуємо авокадо. Очищаємо його, потім нарізаємо на середні шматочки. Розмір не принципове, так як вони будуть подрібнюватися.

  • Далі поміщаємо їх у блендер.

  • Але не поспішаємо подрібнювати. Спочатку додаємо 120 мл молока.

  • Додаємо морську сіль і кайенский перець. Якщо немає кайенского, візьміть звичайний червоний мелений. Смаку суп не втратить, аромат залишиться таким же.

  • Тепер приступаємо до подрібнення інгредієнтів. Доводимо до кремової консистенції.

  • Додаємо 120 мл молока в блендер.

  • Знову ретельно перемішуємо. Доводимо до пюреподібної консистенції.

  • Переливаємо отриману масу в тарілку. При бажанні можна миску накрити харчовою плівкою, щільно притиснути і поставити в холодильник на кілька годин. Ні колір, ні смак при цьому не зміниться.

  • На заключному етапі додаємо сік лайма і ретельно перемішуємо. Посипаємо зверху дрібно нарізаною петрушкою і паприкою. Суп з авокадо готовий.

Порада: якщо ви припускаєте пригощати дитини, то кайенский перець краще не додавати. Якщо ви на дієті, то використовуйте молоко з невисокою жирністю.

Страва виходить дуже м’яким, тане в роті! Ним ви точно здивуйте рідних або гостей.

Рекомендую також випробувати цей рецепт томатного першого страви з сиром.

Діліться враженнями та побажаннями в коментарях.