Рецепт горохового супу з індичкою — просто і смачно!

Готуємо суп гороховий з філе індички за традиційним рецептом. Покроковий опис процесу приготування з фото. З нами пізнавально і просто готувати! Тільки кращі рецепти зі всього світу!

Рецепт горохового супу з індичкою зберігся у мене ще від бабусі. Вона завжди говорила, що таке блюдо зробить мене здоровим і повним сил. Так і вийшло! Тому занесіть мою покрокову інструкцію і в свою кулінарну книгу! Просте приготування і доступні інгредієнти лише доповнюють його чудові властивості!

Інгредієнти

  • Вода 2-2.5 г
  • Індичка (філе) 200 г
  • Масло рослинне 1-2 ст. л
  • Горох сушений 200 г
  • Картопля-4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 149 ккал
  • Білки: 4.6 г
  • Жири: 10.6 г
  • Вуглеводи: 9 г

Кроки

1 годину. 20 хв.

  • Підготуємо інгредієнти. Філе індички (краще всього використовувати стегно) нарізаємо шматочками будь-якого розміру.

  • Горох необхідно промити протягом 2-3 хвилин.

  • В каструлю з водою кладемо горох і м’ясо. Ставимо на вогонь і варимо приблизно 1 годину.

  • В цей час картопля нарізаємо невеликими кубиками.

  • Моркву нарізаємо тонкими смужками.

  • Коли пройшов приблизно 1 годину, картоплю і моркву кладемо в каструлю і варимо ще приблизно 10-15 хвилин.

  • У цей час обсмажуємо на сковороді з попередньо розігрітим рослинним маслом дрібно нарізану цибулю, потім кладемо в каструлю і варимо ще 5 хвилин.

  • Готову страву можна подавати з сушеними часником і зеленню.

Якщо ви любите, щоб горох був трохи твердим, то скоротіть час його варіння до 40-45 хвилин. Також моркву можна натерти на тертці, тоді суп придбає характерний відтінок і більш насичені смак. Ну і звичайно ж не забувайте про грінки або сухарики.

Ми любимо вас, тому пропонуємо тільки кращі рецепти. Приємного апетиту!
Сподобалося блюдо? Тоді мерщій поділіться враженнями з іншими!
А які рецепти з індички знаєте ви? Розповідайте нам про це в наших соціальних мережах!