Рецепт горохового супу з індичкою зберігся у мене ще від бабусі. Вона завжди говорила, що таке блюдо зробить мене здоровим і повним сил. Так і вийшло! Тому занесіть мою покрокову інструкцію і в свою кулінарну книгу! Просте приготування і доступні інгредієнти лише доповнюють його чудові властивості!
Інгредієнти
- Вода 2-2.5 г
- Індичка (філе) 200 г
- Масло рослинне 1-2 ст. л
- Горох сушений 200 г
- Картопля-4-5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 149 ккал
- Білки: 4.6 г
- Жири: 10.6 г
- Вуглеводи: 9 г
Кроки
1 годину. 20 хв.
-
Підготуємо інгредієнти. Філе індички (краще всього використовувати стегно) нарізаємо шматочками будь-якого розміру.
-
Горох необхідно промити протягом 2-3 хвилин.
-
В каструлю з водою кладемо горох і м’ясо. Ставимо на вогонь і варимо приблизно 1 годину.
-
В цей час картопля нарізаємо невеликими кубиками.
-
Моркву нарізаємо тонкими смужками.
-
Коли пройшов приблизно 1 годину, картоплю і моркву кладемо в каструлю і варимо ще приблизно 10-15 хвилин.
-
У цей час обсмажуємо на сковороді з попередньо розігрітим рослинним маслом дрібно нарізану цибулю, потім кладемо в каструлю і варимо ще 5 хвилин.
-
Готову страву можна подавати з сушеними часником і зеленню.
Якщо ви любите, щоб горох був трохи твердим, то скоротіть час його варіння до 40-45 хвилин. Також моркву можна натерти на тертці, тоді суп придбає характерний відтінок і більш насичені смак. Ну і звичайно ж не забувайте про грінки або сухарики.
Ми любимо вас, тому пропонуємо тільки кращі рецепти. Приємного апетиту!
Сподобалося блюдо? Тоді мерщій поділіться враженнями з іншими!
А які рецепти з індички знаєте ви? Розповідайте нам про це в наших соціальних мережах!