Мексиканський суп з кукурудзою

Мексиканський суп з кукурудзою – покроковий рецепт. Готуємо суп мексиканської кухні у себе вдома. Тільки справжні рецепти від професійних шеф-кухарів.

Мексиканський суп з кукурудзою — величезна різноманітність смаків, як сама Мексика і її культура. Хочете покуштувати не тільки чудове блюдо, але і зануритися в мексиканські традиції? Ми — ваш кращий друг у цій справі!

Читайте покроковий рецепт, створений з любов’ю, як і всі інші, наприклад, цей! Отримаєте від страви максимально задоволення!

Інгредієнти

  • Вода 400 мл
  • Курячий фарш 400 г
  • Квасоля 1 банка
  • Кукурудза консервована 1 банка
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Помідори за смаком
  • Базилік свіжий 1 ч. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Орегано сушений 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 69 ккал
  • Білки: 3.8 г
  • Жири: 1.8 м
  • Вуглеводи: 7.8 г

Кроки

60 хв.

  • Тушкуйте на малому вогні помідори. Кількість залежить від ваших смакових уподобань. Потім дрібно наріжте цибулю і перець.

  • До помідорів додайте квасолю та кукурудзу, ретельно перемішайте. Влийте воду і накрийте кришкою.

  • Тим часом обсмажуємо на рослинному маслі курячий фарш з додаванням спецій. Смажимо до золотистого кольору, потім додаємо цибулю і перець.

  • Вміст сковороди відправляємо в каструлю на 5 хвилин. При необхідності доливаємо воду

  • Розкладаємо суп по тарілках і зверху посипаємо рештою спеціями. Блюдо прямо з Мексики готово!

Порада: перед тим, як купувати кукурудзу, погляньте на термін її виготовлення, точніше місяць. Так ви дізнаєтеся сезон збору врожаю. Сама смачна кукурудза збирається в теплу погоду, тому шукайте на банку літні місяці!

Порадуйте себе і своїх близьких, гарного вам настрою!

Не забуваємо ділитися думками у коментарях!