Гарбузовий суп з селерою

Детальні рецепти смачних крем-супів тут! Дізнайтеся, як готувати грибний або овочевий суп від досвідчених господинь. Допоможуть вам фото-інструкції. Корисні рекомендації з приготування різних супів. Смачно готувати – легко!

Гарбузовий суп зі стеблом селери неймовірне корисне і смачне перше блюдо. Підходить для харчування дорослих і дітей. Найкраще цей супчик виходить у вигляді крему, але якщо у вас немає блендера, нічого страшного! У класичному варіанті смак нітрохи не гірше.

Гарбуз — по-справжньому чудовий продукт! Із вітамінів у ній містяться: А, В2, В1, В3, В9, В6, С і РР. На цьому багатство гарбуза не закінчується. Мінерали і елементи, що містяться в гарбузі: залізо, калій, кальцій, магній, натрій, сірка, фосфор, хлор, мідь, фтор і цинк. Не відкладайте вживання такої корисної гарбуза на потім, а краще прямо зараз приготуйте з нами смачний супчик!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Петрушка 1 гілочка
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Гарбуз 750 г
  • Морква 2 шт.
  • Селера 1 стебло
  • Вершки 1 ст. л.
  • Розмарин 1 гілочка
  • Паприка щіпка
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 194 ккал
  • Білки: 4.3 г
  • Жири: 12.8 г
  • Вуглеводи: 14.4 г

Кроки

60 хв.

  • Стебло селери помити і порізати на маленькі шматочки.

  • Моркву очистити від шкірки, помити і порізати кружальцями. Часник дрібно порубати ножем.

  • Цибулину подрібнити.

  • Гарбуз нарізаємо на середні кубики.

  • В каструлі з товстим дном розігріваємо масло і додаємо цибулю, моркву, селеру і часник обсмажуватися до золотистого кольору. Сюди ж відправляємо розмарин, чорний перець і сіль.

  • Потім закладаємо шматочки гарбуза.

  • Для цього супу необхідно заздалегідь зварити овочевий відвар або бульйон.

  • Заливаємо в каструлю бульйон, зменшуємо вогонь і закриваємо кришкою. Варимо до м’якості овочів, близько 20 хвилин.

  • Коли овочі зваряться, перекладаємо їх у блендер з невеликою кількістю бульйону. Залишаємо необхідну кількість рідини, щоб вийшла консистенція крему.

  • Суп перекладаємо назад в каструлю і доводимо його до кипіння. Додаємо сіль і приправи за смаком.

  • При подачі суп прикрашаємо вершками, паприкою і січеною зеленню. Приємного апетиту, дорогі!

Порада: варити крем-супи слід у невеликих обсягах, т. к. при повторному їх розігріванні, смакові якості значно знижуються.

Вітамінний супчик виходить дуже смачним! Спробуйте самі і почастуєте їм рідних і близьких!

Гарного настрою та успіхів у справах!

Нехай ваші страви завжди виходить чудовими!