Грибний суп без мяса

Шукаєте пісний грибний суп? В нас є рецепт! Вегетаріанський суп з печерицями. Покроковий рецепт з фото. Дізнайтеся, як варити грибний бульйон. Ароматні грибні супи на будь-який смак! Порадуйте себе і близьких смачним блюдом!

Грибний суп з печерицями без м’яса найбільш актуальний в піст. Поживний і корисний супчик порадує вас своїм свіжим смаком і грибним ароматом! Простий покроковий рецепт допоможе вам впоратися з приготуванням в два рахунки!

Ви здивуєтеся, але вегетаріанські супи теж можуть бути поживними і наваристими, тому приклад наш рецепт!

Цей суп можна приготувати не тільки з печерицями, але і з білими грибами, лисичками, вешенками та іншими. Різниця лише в ступені термічної обробки грибів. Лісові гриби готуються довше, ніж печериці та гливи. Також можна використовувати консервовані гриби, з ними простіше, адже вони вже готові.

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Печериці свіжі 200 г
  • Гречана крупа ¾ склянку
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 372 ккал
  • Білки: 7.4 г
  • Жири: 25.3 г
  • Вуглеводи: 27.6 г

Кроки

60 хв.

  • ставимо На плиту каструлю з водою. Поки вода закипає, наріжемо кубиками картоплю. Відразу скажу, що цей рецепт не передбачає додавання моркви, але якщо ви не уявляєте без неї супу, то можете додати.

  • Гриби поріжемо скибочками, попередньо промивши їх.

  • Цибулину ріжемо дрібно. У мене був червоний лук, але звичайний білий теж підійде.

  • Тим часом у каструлі закипіла вода. Відправляємо в неї наш картоплю і зменшуємо вогонь.

  • Гречку слід обсмажити на сухій сковорідці. Так вона не розвариться і зернятка збережуть свою форму. Потім висипаємо її в каструлю.

  • У сковороду наливаємо олію і нагріваємо його. Закладаємо гриби з цибулею і обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору.

  • Викладаємо гриби з цибулею в каструлю. Відразу ж можна додати сіль, перець і інші улюблені спеції. Варимо 10-15 хвилин, до готовності картоплі і грибів.

  • Зелень дрібно нарізаємо і посипаємо в кожну тарілку. Приємного апетиту!

Порада: не додавайте часник в грибні супи, щоб не перебивати тонкий грибний аромат і смак.

Просто і смачно! Чи Не правда?

Напишіть свій рецепт дієтичного грибного супу!

Готуйте з душею і будьте щасливі!