Цибульний крем-суп

Рецепт крем-супу по-іспанськи, цибулевого з грінками з білого хліба і сиром. Покроковий опис з фото допоможе вам вперше приготувати це смачне блюдо, яке, можливо, стане вашим улюбленим!

Шукаєте, як просто можна приготувати цибульний крем-суп? Це тут. Самий швидкий і смачний спосіб з відомих. У нашому рецепті, на відміну від класичного, цибулі знадобиться небагато, всього 1-2 штучки. Зате доповнять блюдо сухарики, які додаю прямо в процесі варіння і плавлений сир. Заінтригували? Швидше переходьте до рецепту.

Інгредієнти

  • Масло рослинне 30-50 мл
  • Цибуля ріпчаста 1-2 шт.
  • Сир плавлений 50 г
  • Сухарики з білого хліба за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 990 ккал
  • Білки: 19 г
  • Жири: 72 г
  • Вуглеводи: 68.6 г

Кроки

30 хв.

  • Цибулю нарізаємо не дуже, не дрібно, а середніми шматочками.

  • У сковороді розігріваємо оливкове масло і викладаємо в нього лук. Обсмажуємо до золотистого кольору, постійно помішуючи. Відрегулюйте температури плити таким чином, щоб цибулька поджаривался рівномірно і не горів.

  • Бульйон закип’ятити і відправити в нього готовий цибулю. Слідом засипати сухарики. Варимо суп 15 хвилин на повільному вогні.

  • Знімаємо каструлю з плити, додаємо вершкові сирки і збиваємо блендером до однорідного стану.

  • Подаємо супчик з домашніми сухариками. Приємного апетиту!

Маленька хитрість: щоб посмажити цибулю рівномірно, засипте в сковороду трохи цукрового піску, тоді цибулю злегка карамелізується і вийде досить апетитним!

Цибульний, з сирним ароматом крем-суп варто спробувати кожному, адже це дивовижно смачно!

Інгредієнти для рецепта зовсім недорогі, доступні кожному, але результат — вище всяких похвал!