Шукаєте, як просто можна приготувати цибульний крем-суп? Це тут. Самий швидкий і смачний спосіб з відомих. У нашому рецепті, на відміну від класичного, цибулі знадобиться небагато, всього 1-2 штучки. Зате доповнять блюдо сухарики, які додаю прямо в процесі варіння і плавлений сир. Заінтригували? Швидше переходьте до рецепту.
Інгредієнти
- Масло рослинне 30-50 мл
- Цибуля ріпчаста 1-2 шт.
- Сир плавлений 50 г
- Сухарики з білого хліба за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 990 ккал
- Білки: 19 г
- Жири: 72 г
- Вуглеводи: 68.6 г
Кроки
30 хв.
-
Цибулю нарізаємо не дуже, не дрібно, а середніми шматочками.
-
У сковороді розігріваємо оливкове масло і викладаємо в нього лук. Обсмажуємо до золотистого кольору, постійно помішуючи. Відрегулюйте температури плити таким чином, щоб цибулька поджаривался рівномірно і не горів.
-
Бульйон закип’ятити і відправити в нього готовий цибулю. Слідом засипати сухарики. Варимо суп 15 хвилин на повільному вогні.
-
Знімаємо каструлю з плити, додаємо вершкові сирки і збиваємо блендером до однорідного стану.
-
Подаємо супчик з домашніми сухариками. Приємного апетиту!
Маленька хитрість: щоб посмажити цибулю рівномірно, засипте в сковороду трохи цукрового піску, тоді цибулю злегка карамелізується і вийде досить апетитним!
Цибульний, з сирним ароматом крем-суп варто спробувати кожному, адже це дивовижно смачно!
Інгредієнти для рецепта зовсім недорогі, доступні кожному, але результат — вище всяких похвал!