Хочете здивувати рідних новим смаком? Приготуйте суп з яєчними млинцями! Рецепт простий і дуже простий! Перше блюдо виходить наваристое і поживне. По іншому його можна назвати — суп з омлетом.
Коли я перший раз побачила цей рецепт, мені здалося, що це суп із звичайними нарізаними млинцями. Із-за чого я зробила поспішний висновок, що готується він довго і клопітно. Але мені варто було прочитати рецепт до кінця. Виявилося, що під «млинцями» мається на увазі підсмажене з двох сторін збите яйце. Простіше простого! Так як смачно! Спробуйте і ви, і дайте свою оцінку цій страві.
Інгредієнти
- Вода 2.5-3 л
- Курячі гомілки 5 шт.
- Локшина 80 г
- Часник 2 зубчик
- Зелень за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Молоко 6 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 158 ккал
- Білки: 9.1 г
- Жири: 4.3 г
- Вуглеводи: 20 г
Кроки
60 хв.
-
Перше, що необхідно зробити — зварити курячі гомілки, а заодно і бульйон. Курку помити і покласти в каструлю, залити чистою холодною водою і поставити варитися на плиту. У міру нагрівання води буде утворюватися піна, яку необхідно видаляти з поверхні шумівкою. Варимо курку 20-30 хвилин після закипання.
-
Поки вариться бульйон, подрібнити цибулю і моркву. Їх необхідно обсмажити на рослинному маслі на сковорідці.
-
Тепер займемося приготуванням млинців. Для цього в невеликій піалі змішаємо одне яйце з двома чайними ложками молока і дрібкою солі. Сковорідку розігріти і змастити рослинним маслом. Вилити яєчну суміш і розподілити по поверхні тонкий шар. Обсмажувати з 2-х сторін до появи легкого рум’янцю.
-
Поки готується перший млинець, приготуємо суміш для другого.
-
Коли всі 3 млинця будуть готові, наріжемо їх невеликою соломкою.
-
За цей час зварилися курячі гомілки, виймаємо їх з каструлі.
-
І натомість відправляємо в бульйон овочеву заправу і локшину. Доводимо суп до кипіння і варимо 5 хвилин.
-
Куряче м’ясо відокремлюємо від кісток і додаємо в бульйон. Слідом йде соломка з млинчиків. Також пропускаємо прямо в суп зубчики часнику через прес і додаємо рубану зелень. Доводимо суп до кипіння, вимикаємо плиту і закриваємо каструлю кришкою. Залишаємо настоятися 10-15 хвилин.
-
Суп з куркою і яєчними млинцями готовий, можна подавати. Приємного апетиту!
Порада: якщо ви готуєте велику каструлю супу, яку планується зберігати в холодильнику 1-2 дні, то локшину необхідно попередньо прожарити (обсмажити) на сухій сковорідці. Таким чином вона буде менше схильна «розмокання» в супі.
Цей легкий супчик сподобається і дітям, і дорослим!
Готуйте його на радість собі і близьким!
Гарного вам дня і удачі!