Гречаний суп з куркою і грибами

Готуємо суп з курячими фрикадельками і печерицями з гречаною крупою. Покроковий опис процесу приготування з фото. Кращі домашні супи. Просто і смачно!

Сьогодні ми приготуємо ароматний і насичений суп з гречкою, а також ніжними курячими фрикадельками і грибами. Традиційне російське блюдо не залишить байдужим навіть любителів вишуканих страв! Готуємо тільки найкраще!

А ви знали, що гречка відноситься до такого класу продуктів, які не піддаються генної модифікації? Це означає, що за її якість не варто хвилюватися. Ще однією цікавою особливістю є те, що цю крупу не можна змішувати з цукром, він нейтралізує всі корисні речовини!

Інгредієнти

  • Вода 1 л
  • Печериці свіжі 250 г
  • Гречана крупа 100 г
  • Куряче філе 300 г
  • Масло вершкове 25 г
  • Масло рослинне 30 мл
  • Часник 2 зубчик
  • Картопля 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 275 ккал
  • Білки: 7.3 г
  • Жири: 19.9 г
  • Вуглеводи: 16.3 г

Кроки

50 хв.

  • В цей час гречку заливаємо холодною водою і залишаємо на деякий час, також очищаємо печериці.

  • Далі додаємо нарізані середніми смужками гриби і вершкове масло. Обсмажуємо близько 10 хвилин. В цей час картопля нарізаємо брусочками. Потім вливаємо в каструлю воду і опускаємо картоплю. Доводимо до кипіння.

  • Після цього кладемо в каструлю гречку і варимо 15 хвилин. Потім кидаємо фрикадельки і варимо ще 5 хвилин. Готову страву можна прикрасити зеленню!

Порада: при варінні гречки часто з’являється піна, рекомендуємо знімати її для більш насиченого смаку!

Приємного апетиту і гарного післясмаку! Готуйте з любов’ю!

Ще не підписані на наші паблики? Швидше поспішайте зробити це!

Висловлюйте будь-які думки про рецепти в коментарях!