Квасолевий суп з тушонкою

Готуємо суп з червоною і білою квасолею і яловичої тушонкою. Покроковий опис процесу приготування з фото. Тільки домашні супи і рецепти. Просто і смачно!

Квасолевий суп з тушонкою, приготований за класичним мексиканському рецептом, не залишить байдужими любителів вишуканої кухні. Насичений пряний смак і чудовий аромат будуть ще довго розбурхувати вашу уяву!

Мексиканська кухня славиться своїми особливими першими страви, наприклад, як в цьому рецепті. І суп з ніжною квасолею і ситної тушонкою лише підтверджує цю тезу. Давайте різноманітимо ваше меню!

Інгредієнти

  • Яловичий фарш 900 г
  • Квасоля біла консервована 1 банка
  • Квасоля червона 1 банка
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Томатний сік 1.5 л
  • Томатна паста 1 л
  • Перець чилі ¼ ч. л.
  • Кмин ½ ст. л.
  • Орегано сушений ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець кайенский 1 щіпка
  • Цукор-пісок ½ ч. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 114 ккал
  • Білки: 4.9 г
  • Жири: 2.6 г
  • Вуглеводи: 15.4 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Підготуємо овочі. Цибулю дрібно нарізаємо на кубики.

  • Потім дрібно нарізаємо болгарський перець, попередньо видаливши насіння.

  • Квасолю промити.

  • Далі в сковороді без додавання масла обсмажуємо фарш або тушонку протягом 5-7 хвилин.

  • Тепер перекладаємо фарш в каструлю, вливаємо томатний сік і томатну пасту, а також додаємо квасолю. Перемішуємо.

  • Після цього додаємо цибулю і болгарський перець. Перемішуємо.

  • Далі додаємо спеції і приправи. Знову перемішуємо.

  • Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 1-1,5 години. Страва готова!

Порада: варити суп потрібно до тих пір, поки квасоля не стане м’якою. Замість томатної пасти можна використовувати помідори у власному соку без шкірки.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться успіхами!