Суп з фрикадельками і перловкою

❓️Шукайте рецепт супу з смаженими фрикадельками і перловкою? Ми підготували його для вас! ✔️Детальний опис з фотографіями процесу. Все просто і зрозуміло, бери і готуй! Тут зібрано безліч рецептів перших страв з ❤️корисними рекомендаціями і всілякими лайфхаками.

Експрес-варіант супу з фрикадельками і перловкою! Готуємо на швидку руку на радість улюбленим і близьким. Запитаєте, навіщо ми додали перловку? Все просто. Крупа ця, дійсно, улюблена не багатьма, але на нашу думку не заслужено.

Перлова каша цінна своїми корисними, очисними і зміцнюючими властивостями для нашого організму. Селен, фосфор, лізин, вітамін А — міститися в перловке у великих кількостях. При її вживанні ви допомагаєте своїй шкірі і волоссю виглядати красивими, кишечнику працювати, як годинник, і посилює імунітет.

Готуйте супи та інші страви з перловою крупою хоча б раз в тиждень на радість своєму організму!

А тут ви знайдете ще один рецепт з диво-крупою.

Інгредієнти

  • Перлова крупа 100 г
  • М’ясний фарш 250-300 г
  • Масло вершкове 25 г
  • Масло рослинне 2-3 ст. л.
  • Петрушка 1 пучок
  • Кріп 1 пучок
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля зелена 5-6 стебло
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 285 ккал
  • Білки: 5.3 г
  • Жири: 21.4 г
  • Вуглеводи: 17.5 г

Кроки

60 хв.

  • Перловку промиваємо під проточною водою і засипаємо в киплячу воду. Варимо з закритою кришкою при слабкому кипінні 30 хвилин.

  • Картоплю нарізаємо брусочками і відправляємо до напівготової перловке.

  • Моркву ріжемо кубиками і додаємо до загальної маси.

  • Цибулини ріжемо дрібно і одну відправляємо в суп.

  • Другу цибулину відправляємо в фарш. Також додаємо сіль і перець. Ретельно перемішуємо і формуємо круглі фрикадельки. У нашому рецепті використовується фарш індички, але підійде будь-який інший.

  • Обсмажуємо фрикадельки з усіх боків на рослинному маслі.

  • Далі додаємо м’ясні кульки в суп. Варимо 10-15 хвилин.

  • В ув’язненні рубаємо зелений лук і решту зеленушку, і відправляємо в суп. Ще додаємо шматочок вершкового масла. Доводимо до кипіння і знімаємо каструлю з вогню. Закриваємо кришкою і даємо супчику настоятися 10-15 хвилин.

  • Ароматний і насичений суп готовий, можна подавати!

Порада: якщо хочете, щоб ваш супчик був прозорим, відваріть перловку в окремій каструлі.

Готуйте з нами і вдосконалюйте кулінарні навички!

Дивіться наш Instagram, там багато цікавого!

Натхнення вам і всього найкращого!