Як приготувати м’ясний суп гороховий просто і швидко з яловичиною в мультиварці? Ми вам покажемо найлегший покроковий рецепт! Беріть його в закладки, обов’язково знадобиться!
Інгредієнти
- Яловичина 300-400 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Горох сушений 1.5 стакан
- Картопля 7 шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- На 100 грам
- Калорії: 102 ккал
- Білки: 2.9 г
- Жири: 7.5 г
- Вуглеводи: 5.7 г
Кроки
60 хв.
-
Цибулю ріжемо дрібними кубиками й викладаємо в чашу мультиварки. Додаємо рослинне масло.
-
Закриваємо кришку і ставимо режим«Суп»на 10 хвилин.
-
Поки гаситься цибулю, моркву наріжемо і м’ясо.
-
Закладаємо нарізані продукти до цибулі і продовжуємо пасерувати до золотистого відтінку.
-
Картопля очищаємо, миємо й нарізаємо середніми шматочками.
-
Разом з горохом закладаємо картоплю в каструлю. Горох попередньо потрібно замочити на кілька годин. Як приготувати гороховий суп без замочування, дізнайтеся з цього рецепту.
-
Заливаємо вміст чаші водою, солимо і закриваємо кришку. Вибираємо режим «Суп» і час 1 годину.
-
Гороховий суп з м’ясом в мультиварці готовий. Можна пригощатися!
Порада: якщо замочити горох з чайною ложкою соди, можна буде не турбуватися про можливу метеоризмі.
Дуже смачний супчик вийшов!
Готувати його дуже просто, тому всім рекомендую!