Гороховий суп з яловичиною в мультиварці

➡️Шукаєте рецепт горохового супу з мясом в мультиварці? У нас є для вас відмінний варіант! Покроковий рецепт з фото на кожен день.❇️Корисні поради та рекомендації. ❤️ Готувати смачно – це просто! Переконайтеся самі з нашої кулінарної енциклопедією перших страв.

Як приготувати м’ясний суп гороховий просто і швидко з яловичиною в мультиварці? Ми вам покажемо найлегший покроковий рецепт! Беріть його в закладки, обов’язково знадобиться!

Інгредієнти

  • Яловичина 300-400 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Горох сушений 1.5 стакан
  • Картопля 7 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • На 100 грам
  • Калорії: 102 ккал
  • Білки: 2.9 г
  • Жири: 7.5 г
  • Вуглеводи: 5.7 г

Кроки

60 хв.

  • Цибулю ріжемо дрібними кубиками й викладаємо в чашу мультиварки. Додаємо рослинне масло.

  • Закриваємо кришку і ставимо режим«Суп»на 10 хвилин.

  • Поки гаситься цибулю, моркву наріжемо і м’ясо.

  • Закладаємо нарізані продукти до цибулі і продовжуємо пасерувати до золотистого відтінку.

  • Картопля очищаємо, миємо й нарізаємо середніми шматочками.

  • Разом з горохом закладаємо картоплю в каструлю. Горох попередньо потрібно замочити на кілька годин. Як приготувати гороховий суп без замочування, дізнайтеся з цього рецепту.

  • Заливаємо вміст чаші водою, солимо і закриваємо кришку. Вибираємо режим «Суп» і час 1 годину.

  • Гороховий суп з м’ясом в мультиварці готовий. Можна пригощатися!

Порада: якщо замочити горох з чайною ложкою соди, можна буде не турбуватися про можливу метеоризмі.

Дуже смачний супчик вийшов!

Готувати його дуже просто, тому всім рекомендую!