Гарбузово морквяний суп пюре

Навчимо, як приготувати простий і швидкий крем суп з гарбуза та моркви. Ділимося секретами домашньої кухні і тонкощами приготування. Тільки кращі рецепти від відомих майстрів!

Гарбузово морквяний суп пюре можна описати трьома словами — легкий, простий і смачний! Не потрібно використовувати велику кількість інгредієнтів, щоб отримати відмінне блюдо. Досить скласти їх правильну комбінацію!

Ми вже говорили про користь гарбуза, а також багато уваги приділяли крем супів. Наприклад, такий рецепт допоможе вам дізнатися багато нового! Але в сьогоднішньому рецепті ми використовуємо деякі незвичайні і секретні елементи приготування! Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Масло оливкова 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гарбуз 500 г
  • Морква 100 г
  • Вершки 20% 100 мл
  • Кориця за смаком
  • Мускатний горіх за смаком
  • Цукор-пісок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 305 ккал
  • Білки: 3.9 г
  • Жири: 21.8 г
  • Вуглеводи: 27.1 г

Кроки

30 хв.

  • Для супу підійдемо будь-гарбуз. Підготувати її краще наступним чином — гарбуз нарізаємо на товсті кільця, а потім обрізаємо по колу шкірку, саму м’якоть нарізаємо на рівні великі шматочки.

  • Не поспішайте викидати шкірку і насіння, адже вони будуть нам потрібні для приготування бульйону. Заливаємо субпродукти водою і варимо 15-20 хвилин.

  • Нарізаний гарбуз викладаємо на деко, посипаємо сіллю і поливаємо оливковою олією. Відправляємо все в духовку і запікаємо при 180 градусах протягом 15 хвилин до рум’яної скоринки.

  • Далі підготуємо інші овочі. Моркву і цибулю нарізаємо довільно на кубики однакового розміру, щоб вони прожарювалася рівномірно.

  • Відправляємо нарізані овочі в каструлю, де будемо готувати суп, і обсмажуємо на оливковій олії до м’якості, солимо.

  • Коли гарбуз запечеться, відправляємо її до цибулі і моркви, додаємо бульйон, щоб він повністю покривав овочі. Варимо 5 хвилин.

  • Тепер подрібнюємо вміст каструлі блендером, додаємо вершки, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

  • У готове блюдо додаємо цукор, корицю і мускатний горіх. Готово!

Порада: найкраще для такого супу підходить велика гарбуз, так як вона має більш соковиту і солодку м’якоть!

Приємного апетиту і гарного настрою! Ми любимо вас!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!