Дієтичний суп із сочевиці

Низькокалорійний суп пюре з сочевиці. Простий і зрозумілий рецепт з покрокової інструкцією з фото. Список інгредієнтів для дієтичного супу з коричневої сочевиці. Чудово смачний суп подобається всій родині!

Дієтичний суп із сочевиці містить мало калорій. Приготування супу забирає небагато часу. Сочевичний суп виходить дуже смачний і містить всі необхідні поживні речовини. З захопленням уплітає вся родина, навіть ті, які не на дієті!

В суп можна додавати на свій розсуд картоплю та інші овочі, а також спеції за смаком!

Інгредієнти

  • Часник 1 зубчик
  • коричнева Сочевиця 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 113 ккал
  • Білки: 5.9 г
  • Жири: 0.7 г
  • Вуглеводи: 19.4 г

Кроки

60 хв.

  • Сочевицю бажано замочувати у воді за кілька годин до приготування. Після замочування зливаємо воду і гарненько промиваємо прохолодною водою. В ідеалі лушпиння буде легко відділятися.

  • Промиту сочевицю заливаємо водою в пропорції: склянку сочевиці — дві склянки води. Ставимо варитися на середньому вогні.

  • Поки у нас вариться сочевиця нарізаємо інші інгредієнти. Для початку подрібнюємо ножем невеликий зубчик часнику.

  • Далі нарізаємо моркву кружальцями. Сильно дрібно нарізати необов’язково, так як з готового супу будемо робити суп-пюре.

  • Далі нарізаємо кільцями або півкільцями цибулю.

  • Викладаємо нарізані овочі на сковороду, закриваємо кришкою і починаємо обсмажувати без використання олії, постійно помішуючи, щоб не підгоріло. Можна додати трохи води.

  • Тим часом нарізаємо болгарський перчик.

  • Перець потрібно додавати в сковороду, коли цибуля у нас просмажиться і стане трохи прозорим. Тушкуємо під кришкою до м’якості.

  • Як тільки овочі обсмажаться, залишаємо їх остигати на кілька хвилин. До цього часу сочевиця має вже зваритися. Варити сочевицю бажано протягом 30 хвилин.

  • Поміщаємо готові овочі в блендер, переливаємо трохи юшки з сочевиці і подрібнюємо. Сочевицю слід перемішувати в блендері окремо від овочів.

  • Готове пюре кладемо в окрему ємність. Тепер поміщаємо в блендер сочевицю і теж перемішуємо. Виливаємо чечевичное пюре в каструлю, додаємо туди наше овочеве пюре і перемішуємо.

  • Наш смачненький супчик готовий.

Порада: сочевицю можна використовувати будь-яку, головне дотримуватися час приготування для кожного сорту сочевиці. Перетворювати в суп-пюре необов’язково, ви можете просто додати обсмажені овочі, зварену сочевицю.

Всім приємного апетиту!

Все просто і легко! Діліться своїми пропозиціями та побажаннями в коментарях.