Ніжний крем-суп з печериць з картоплею

Готуємо суп-пюре з ? печериць з картоплею по-французьки. Покрокове опис приготування чудового блюда. Просто і смачно!

Сьогодні на вашому столі з’явиться знаменитий гість з Франції. Зустрічайте: крем-суп з печериць з картоплею. Рецепт цієї страви так проста, що ви не встигнете помітити, як воно виявиться на вашій кухні. Спробуйте, це дуже смачно!

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Печериці свіжі 300 г
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • Картопля 7 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вершки 1 склянку
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 105 ккал
  • Білки: 1.7 г
  • Жири: 8.3 г
  • Вуглеводи: 5.4 г

Кроки

25 хв.

  • Картоплю нарізаємо середніми кубиками.

  • Потім поміщаємо його в каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь і варимо до м’якості.

  • Підготуємо інші продукти. Печериці ріжемо середніми пластинками, а потім помістити в сковороду і обсмажувати 10 хвилин.

  • В цей час дрібно нарізаємо цибулю.

  • Далі викладаємо цибулю до грибів, додаємо вершкове масло, обсмажуємо до золотистого кольору.

  • Коли картопля буде готовий, викладаємо вміст сковороди в каструлю, солимо, перчимо.

  • Тепер подрібнюємо за допомогою блендера до однорідного стану.

  • Після цього додаємо вершки і ретельно перемішуємо.

  • Готовий суп з печериць подаємо з сухариками і зеленню.

Якщо у вас не виявилося вершків, то підійде жирна сметана. А також до цієї страви приготувати смажені пластинки грибів. А для любителів ситних страв рекомендуємо додати в суп тертий сир.

Приємного апетиту і гарного настрою всім! Готуйте з любов’ю.

Ще більше цікавих рецептів ви знайдете в наших соціальних мережах.

Не забувайте залишати коментарі. Ми обовязково на них відповімо.