Суп з галушками без мяса

Рецепт супу з заварними галушками без мяса буде дуже корисним під час посту і вегетаріанцям. Покроковий опис з фото допоможе початківцям кулінарам приготувати приголомшливо смачну страву за короткий час! Смачно готувати – легко!

Суп з галушками без м’яса відмінно доповнить пісне домашнє меню. Завдяки галушкам супчик виходить ситним, а різноманітність овочів робить його ароматним і поживним. А тут представлений ще один рецепт пісного супу, подивіться і його на дозвіллі!

Спробуйте приготувати пісний суп з галушками по цьому рецепту, ми впевнені, що вам сподобається!

Це блюдо підійде також для вегетаріанців з-за відсутності в ньому тваринних білків і жирів.

Інгредієнти

  • Вода гаряча 50 мл
  • Пшоно 1 ст. л.
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Овочева суміш заморожена 200 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 30 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 288 ккал
  • Білки: 5.9 г
  • Жири: 14.7 г
  • Вуглеводи: 32.2 г

Кроки

40 хв.

  • Першим ділом потрібно почистити і порізати картоплю. Нарізайте, як вам подобається, головне, не крупно. Поставити каструлю на плиту. Додати до картоплі цілу цибулину і стебло селери. Довести картоплю до закипання на сильній потужності плити. Зняти піну і зменшити вогонь, щоб кипіння було слабким.

  • Пшоно залити водою. Так вона потім швидше зваритися.

  • Морквину натерти на крупній тертці і обсмажити на рослинному маслі.

  • Коли вода закипить можна додати заморожені овочі і пшоно. Овочеву суміш можна використовувати будь-яку іншу.

  • Тепер займемося приготування галушок. В кружку насипаємо дрібку солі, додаємо 1 ст. л. рослинного масла і 50 грам окропу, розмішуємо. Просіваємо в глибоку тарілку 2 ст. л. борошна і вливаємо нашу гарячу суміш, одночасно помішуючи ложкою. Ретельно заварюємо тісто до однорідної консистенції. На вигляд воно буде нагадувати густу сметану.

  • Цибулю і селеру видаляємо з супу, а заправку з моркви закладаємо. Додаємо сіль, перець і спеції за бажанням.

  • Чайну ложку змочуємо водою і набираємо в неї тісто для галушок. Опускаємо цей грудочку в бульйон. При попаданні в гарячий суп, тісто відразу схоплюється і знаходить овальну форму. Такі дії проробляємо з рештою кількістю тесту.

  • Болгарський перець і зеленушку нарізаємо дрібно і відправляємо в бульйон. Варимо 2 хвилини і знімаємо з плити. Суп з галушками готовий! Незрівнянний Аромат!

Порада: щоб вітаміни з овочів не зникали, готуйте супи на повільному вогні під закритою кришкою.

Приємного апетиту і гарного настрою!

Нехай всі страви виходять смачними!