Пісний картопляний суп

Пісний картопляно-грибний суп приготувати дуже легко! Переконайтеся в цьому самі, скориставшись нашим покроковим рецептом з фото. ➡️Докладний опис рецептури, а також корисні поради та кулінарні лайфхаки. Готувати смачно і швидко – це просто! Приєднуйтесь.

Якщо приготувати пісний картопляний суп з грибами, він вийде більш ситним і корисним. Часу на приготування їжі буде потрібно зовсім небагато, а результат вас дуже здивує і порадує! Готуйте суп разом з нами і поділіться з нами вашим результатом.

Інгредієнти

  • Печериці заморожені 400 г
  • Масло рослинне 2-3 ст. л.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Картопля 800 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 100-150 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 124 ккал
  • Білки: 1.9 г
  • Жири: 8.2 г
  • Вуглеводи: 10.2 г

Кроки

30 хв.

  • Дрібно нарізаємо цибулю.

  • Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо цибулю до напівпрозорого стану. Потім додаємо заморожені гриби. Тушкуємо до м’якості.

  • Картоплю порізати брусочками, скласти в каструлю і залити чистою водою. Поставити на плиту і довести до кипіння. При необхідності зняти піну.Заливаємо картоплю водою і ставимо на плиту

  • До грибів додати борошно і ретельно перемішати лопаткою.

  • У киплячу воду відправити готову заправку з грибів. Варити 10-15 хвилин до м’якості картоплі.

  • За 5 хвилин до вимкнення плити додати в суп 100-150 грам сметани, посолити і поперчити.

  • Пісний суп з картоплею і грибами готовий. При подачі прикрасьте його зеленню. Приємного апетиту!

Порада: щоб сметана не згорнулася в супі, додайте її в грибну зажарку і злегка припустіть.

Шалено смачне блюдо вийшло!

Цей рецепт з розряду смачно і просто!

Готуйте з любов і радуйте близьких!