Зустрічайте один з найбільш простих і смачних рецептів перших страв — суп із сочевиці або гороху з копченими м’ясними реберцями. Поживне і смачне, воно з легкістю наповнить ваш організм усім необхідним для роботи і відпочинку!
А ви знали, що сочевиця дуже популярна в якості основи дієтичних страв? Вся справа у відсутності жиру, а також високому вмісті складних вуглеводів. Це означає, що така страва буде довго перетравлюватися, зберігаючи при цьому почуття ситості! Крім того, цей продукт нормалізує рівень цукру в крові!
Інгредієнти
- Вода-2 л
- Ребра копчені (свинячі) 300 г
- Масло рослинне 30 мл
- Сочевиця 1 склянку
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 319 ккал
- Білки: 7.3 г
- Жири: 25 г
- Вуглеводи: 14.7 г
Кроки
60 хв.
-
Реберця нарізаємо на окремі шматочки.
-
Потім кладемо їх у каструлю з холодною водою, ставимо на вогонь і варимо 20 хвилин.
-
В цей час дрібно нарізаємо цибулю.
-
Далі реберця дістаємо з каструлі, додаємо сочевицю, сіль і перець. Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин.
-
Після цього обсмажуємо цибулю до прозорості на олії. Потім додаємо його в каструлю і варимо до готовності сочевиці приблизно 15 хвилин.
-
Далі вміст каструлі подрібнюємо за допомогою блендера, потім додаємо реберця.
-
Готову страву подаємо з сухариками і зеленню.
Порада: якщо ви використовуєте зелену сочевицю або горох, то рекомендуємо замочити їх у холодній воді на ніч. Так ви зменшите час приготування і зробите продукти більш ніжними!
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!
Підписуйтесь на наші паблики! Там ще більше цікавого!
Не соромтеся залишати коментарі! Це важливо для нас!