Суп з сочевиці з копченими реберцями

Готуємо суп з горохом або сочевицею і копченим мясом. Покроковий опис процесу приготування з фото.Рецепти російської та світової кухні від кращих кухарів! Готуємо звичні перші страви по-новому. Секрети і тонкощі варіння супів. Просто, швидко і зі смаком!

Зустрічайте один з найбільш простих і смачних рецептів перших страв — суп із сочевиці або гороху з копченими м’ясними реберцями. Поживне і смачне, воно з легкістю наповнить ваш організм усім необхідним для роботи і відпочинку!

А ви знали, що сочевиця дуже популярна в якості основи дієтичних страв? Вся справа у відсутності жиру, а також високому вмісті складних вуглеводів. Це означає, що така страва буде довго перетравлюватися, зберігаючи при цьому почуття ситості! Крім того, цей продукт нормалізує рівень цукру в крові!

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Ребра копчені (свинячі) 300 г
  • Масло рослинне 30 мл
  • Сочевиця 1 склянку
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 319 ккал
  • Білки: 7.3 г
  • Жири: 25 г
  • Вуглеводи: 14.7 г

Кроки

60 хв.

  • Реберця нарізаємо на окремі шматочки.

  • Потім кладемо їх у каструлю з холодною водою, ставимо на вогонь і варимо 20 хвилин.

  • В цей час дрібно нарізаємо цибулю.

  • Далі реберця дістаємо з каструлі, додаємо сочевицю, сіль і перець. Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин.

  • Після цього обсмажуємо цибулю до прозорості на олії. Потім додаємо його в каструлю і варимо до готовності сочевиці приблизно 15 хвилин.

  • Далі вміст каструлі подрібнюємо за допомогою блендера, потім додаємо реберця.

  • Готову страву подаємо з сухариками і зеленню.

Порада: якщо ви використовуєте зелену сочевицю або горох, то рекомендуємо замочити їх у холодній воді на ніч. Так ви зменшите час приготування і зробите продукти більш ніжними!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!

Підписуйтесь на наші паблики! Там ще більше цікавого!

Не соромтеся залишати коментарі! Це важливо для нас!