Крем-суп з індички

Покроковий рецепт супу-пюре з філе індички допоможе вам з приготуванням. Дізнайтеся, як зварити смачний супчик, який їдять навіть діти. Рекомендації по приготуванню, фотографії процесу

Дуже простий рецепт крем-супу з індички підійде для харчування дітей та дорослих. Малюкам таке блюдо дають вже з 10 місяців. Вітамінний, легкий, нежирний. Його запросто можна назвати дієтичним і віднести до страв з меню правильного харчування.

Інгредієнти

  • Рис 4 ст. л.
  • Індичка (філе) – 150 г
  • Морква 1 шт.
  • Селера 1 стебло
  • Молоко 200 мл
  • На 100 грам
  • Калорії: 90 ккал
  • Білки: 5.3 г
  • Жири: 0.9 г
  • Вуглеводи: 15.6 г

Кроки

40 хв.

  • Філе індички кладемо в каструлю, заливаємо водою. У мене були заморожені тюфтельки з філе без яких-небудь добавок, їх я і використала. Доводимо до кипіння, проварюємо 5 хвилин, зливаємо першу воду. Промиваємо каструлю, заливаємо новою водою, повертаємо на плиту.

  • Рис промиваємо теплою водою. Селера ріжемо на дрібні шматочки. Моркву очищаємо, натираємо на тертці.

  • Коли вода закипить, закладаємо рис та овочі. Зменшуємо вогонь, прикриваємо. Варимо 15 хвилин.

  • Коли рис розвариться, знімаємо каструлю з плити.

  • Бульйон зливаємо в окрему ємність.

  • Збиваємо масу блендером, а потім додаємо молоко. Збиваємо знову до однорідної консистенції. Якщо пюре вийшло дуже густим, додайте трохи відвару і збийте ще раз.

  • Дієтичний суп-пюре з індички готовий. Прикрашає за бажанням і подаємо.

Порада: якщо ви готуєте для себе, то спробуйте додати в нього трохи печериць. Грибна нотка значно збагатить смак. Альтернативне перше блюдо, яке підійде для дитячого харчування дивіться тут.

Готуйте корисну їжу і будьте здорові.

Щоб не упустити жодного смачної страви, підпишіться на наші групи в соціальних мережах.

Всім чудового дня!