Рецепт супу без цибулі

Самий легкий у приготуванні рецепт курячого супу без засмажки. Цей суп можна віднести до здорового дієтичного харчування. Смачно їсти, просто готувати! Дізнайтеся безліч рецептів перших страв з докладним фото-описом. Розповідаємо про правила приготування бульйонів і заправних супів.

Пропонуємо рецепт легкого супу без засмажки і лука, який, безумовно, підійде в тому числі для дитячого харчування. У складі нічого зайвого, бульйон використовуємо другий. Цей супчик також стане відмінним варіантом дієтичного меню. Готувати смачно – це просто!

Інгредієнти

  • Вода 1 л
  • Куряче філе 100 г
  • Масло оливкова 1 ч. л.
  • Вермішель павутинку 1 жменька
  • Петрушка 1-2 гілочка
  • Морква 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 716 ккал
  • Білки: 19.2 г
  • Жири: 51.3 г
  • Вуглеводи: 43 г

Кроки

30 хв.

  • Куряче філе нарізаємо, заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння. Кип’ятимо 5 хвилин, потім зливаємо воду, промиваємо каструлю і м’ясо.

  • Заливаємо літром чистої води філе і знову ставимо на вогонь.

  • Коли вода закипить, додаємо натерту моркву і ложечку оливкової олії. Варимо суп до готовності, приблизно 10 хвилин, на середньому вогні.

  • Потім додаємо вермішель, проварюємо ще 2 хвилини.

  • Додаємо рубану зелень, знімаємо суп з вогню, накриваємо кришкою на 5 хвилин.

  • Приємного апетиту!

Порада: рекомендуємо вам ще один елементарний рецепт для приготування на кожен день!

Найпростіший рецепт, але як же ароматно і смачно!

Діліться своїми швидкими рецептами страв в коментарях знизу!