Рецепт супу з домашнього півня – улюблене блюдо моєї бабусі, яку вона навчила мене готувати в дитинстві. Хочете здивувати рідних своїми кулінарними здібностями? Це ваш шанс проявити себе на кулінарному ниві!
Суп виходить живильним корисним, а найголовніше домашнім, навіть сільським. Такий смак складно забути. Прості інгредієнти і кілька нескладних кроків – ось що вам потрібно!
Інгредієнти
- Вода 4 л
- домашній Півень-1 шт
- Горошок зелений консервований 100 г
- Квасоля червона 100 г
- Кукурудза консервована 100 г
- Картопля 2 шт.
- Квасоля стручкова 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 Цибуля ріпчаста
- Морква 2 шт.
- Лавровий лист за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 151 ккал
- Білки: 7.5 г
- Жири: 3.1 г
- Вуглеводи: 22 г
Кроки
2 год. 0 хв.
-
насамперед необхідно обробити домашнього півня. Відокремлюємо голову і лапки, потрошимо.
-
Поміщаємо птицю в каструлю з киплячою водою і варимо 10 хвилин, знімаючи піну.
-
Зливаємо бульйон, заливаємо в каструлю холодну воду, кладемо 1 моркву і цибулю, перець і лавровий лист, солимо. Варимо до готовності, приблизно 1,5 години.
-
Коли м’ясо готове, вимикаємо плиту, виймаємо з ємності цибулю і моркву, а птицю поділяємо на підходящі для вас шматки.
-
Даємо півневі охолонути, а бульйону настоятися. У цей час нарізаємо кубиками картоплю і цибулю. Інші овочі змішуємо в мисці.
-
Знову покласти м’ясо в каструлю, кладемо картоплю, цибулю і овочі. Варимо до готовності картоплі близько 10 хвилин.
-
Довгоочікуваний суп готовий. Радуйте своїх близьких.
Бажаємо приємного апетиту!
Можливо вас також зацікавить рецепт курячого супу з капустою