Суп з домашнього півня

Що може бути краще супу, приготовленого з домашнього півня або курки? Бульйон виходить наваристим, а аромат дійсно привабливим! Крім того, готувати такий суп дуже легко і просто. Рекомендуємо!

Рецепт супу з домашнього півня – улюблене блюдо моєї бабусі, яку вона навчила мене готувати в дитинстві. Хочете здивувати рідних своїми кулінарними здібностями? Це ваш шанс проявити себе на кулінарному ниві!

Суп виходить живильним корисним, а найголовніше домашнім, навіть сільським. Такий смак складно забути. Прості інгредієнти і кілька нескладних кроків – ось що вам потрібно!

Інгредієнти

  • Вода 4 л
  • домашній Півень-1 шт
  • Горошок зелений консервований 100 г
  • Квасоля червона 100 г
  • Кукурудза консервована 100 г
  • Картопля 2 шт.
  • Квасоля стручкова 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 Цибуля ріпчаста
  • Морква 2 шт.
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 151 ккал
  • Білки: 7.5 г
  • Жири: 3.1 г
  • Вуглеводи: 22 г

Кроки

2 год. 0 хв.

  • насамперед необхідно обробити домашнього півня. Відокремлюємо голову і лапки, потрошимо.

  • Поміщаємо птицю в каструлю з киплячою водою і варимо 10 хвилин, знімаючи піну.

  • Зливаємо бульйон, заливаємо в каструлю холодну воду, кладемо 1 моркву і цибулю, перець і лавровий лист, солимо. Варимо до готовності, приблизно 1,5 години.

  • Коли м’ясо готове, вимикаємо плиту, виймаємо з ємності цибулю і моркву, а птицю поділяємо на підходящі для вас шматки.

  • Даємо півневі охолонути, а бульйону настоятися. У цей час нарізаємо кубиками картоплю і цибулю. Інші овочі змішуємо в мисці.

  • Знову покласти м’ясо в каструлю, кладемо картоплю, цибулю і овочі. Варимо до готовності картоплі близько 10 хвилин.

  • Довгоочікуваний суп готовий. Радуйте своїх близьких.

Бажаємо приємного апетиту!

Можливо вас також зацікавить рецепт курячого супу з капустою