Суп з квашеної капусти з куркою

Національний суп з квашеної капусти з куркою – покроковий рецепт з фото. Готуємо суп з кислої капусти з куркою. Домашні супи і секрети приготування.

Рецепт супу з квашеної капусти з куркою є основним гарячим блюдом російської кухні вже довгий час. З’явилося воно в 9 столітті, коли селяни почали вирощувати капусту. З тих пір незнищенний аромат супу завжди стояв в російській хаті.

Англійський письменник Льюіс Керрол, відвідував Росію, був у захваті від смаку цей страви. Спробуйте і ви. Покроковий рецепт вам в цьому допоможе!

Інгредієнти

  • Вода 4 л
  • Курячі 700 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Картопля 500 г
  • Капуста квашена 700 700
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 89 ккал
  • Білки: 2.2 м
  • Жири: 5.6 г
  • Вуглеводи: 7.2 г

Кроки

60 хв.

  • Спочатку необхідно відварити курку і отримати бульйон. Для цього в каструлю з холодною водою поміщаємо м’ясо (можна використовувати будь-яку частину курки) і доводимо до кипіння. Не забуваємо знімати піну.

  • Додаємо в бульйон сіль і перець за смаком. Додаємо картоплю, попередньо нарізаний кубиками.

  • Натираємо моркву на великій тертці, дрібно нарізаємо цибулю і помідори.

  • Обсмажуємо на рослинному маслі овочі. Спочатку цибулю і моркву, до них додаємо помідори.

  • Для того, щоб надати супу пікантний смак, дрібно рубаємо часник і відправляємо в обсмаженою овочам.

  • Після того, як картопля зварився, відправляємо в каструлю обсмажені овочі і квашену капусту. Додаємо лавровий лист. Ретельно перемішуємо.

  • Даємо супу настояти, а поки дрібно рубаємо зелень, посипати нею готовий суп. Тепер можна насладить національним російським блюдом!

Приємного апетиту і гарного настрою!

Тут ви знайдете рецепт курячого супу з капустою.