Гороховий суп з плавленим сиром

Як правильно приготувати гороховий суп? Заходьте до нас, розповімо! Рецепти супів від кухарів і досвідчених господинь. Покрокові інструкції з фото, поради та кулінарні лайфхаки. Додайте в закладки і вдосконалюйте свої навички кожен день!

Якщо класичний гороховий суп вам вже приївся, приготуйте його з плавленим сиром! Такий простий інгредієнт різноманітить смак страви, зробить більш ніжним. До речі, якщо виключити зі складу ковбаски, вийде в добавок ще й дуже дешево. Беріть рецепт у замітки, впевнені, вам сподобається!

Інгредієнти

  • Ковбаски мисливські 3 шт.
  • Масло рослинне по смаку
  • Горох сушений 1 склянку
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир плавлений 100 г
  • На 100 грам
  • Калорії: 205 ккал
  • Білки: 7.5 г
  • Жири: 14.3 г
  • Вуглеводи: 12.1 г

Кроки

6 год. 0 хв.

  • Перш ніж варити суп необхідно замочити горох мінімум на 2 години, а краще на ніч. Після чого горох промити під проточною.

  • В каструлі, в якій будемо варити суп, довести до кипіння воду і відправити в неї горох. Варити 30-40 хвилин до тих пір, поки горох не стане м’яким.

  • Моркву і цибулю подрібнити і несильно обсмажити на рослинному маслі.

  • Картоплю почистити, порізати середніми кубиками і додати в каструлю до гороху.

  • Мисливські ковбаски очистити від шкірки, нарізати середніми шматочками і додати в сковорідку до нашої засмажки з моркви і цибулі. Готувати 5 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

  • Відправляємо зажарку в суп і тим часом приступаємо до нарізки сирка.

  • Плавлений сир найкраще порізати на невеликі брусочки, щоб вони швидше розчинилися в супі. Закладаємо, перемішуємо і варимо ще приблизно 10 хвилин. Орієнтуємося по м’якості картоплі.

  • Поки плавився сир, дрібно рубаємо зелень. Додаємо її в самому кінці, перед вимиканням.

  • Ось такий гарний і наваристий вийшов вершково-гороховий суп з ковбасками!

Порада: якщо ви турбуєтеся про можливе метеоризмі після вживання горохового супу, тоді робите замочування гороху з додаванням харчової соди.

Бажаю вам приємного апетиту!

Спробуйте приготувати ще цей густий гороховий суп!

Пишіть свої відгуки і коментарі під рецептом або на сторінках в наших соціальних мережах.