Якщо класичний гороховий суп вам вже приївся, приготуйте його з плавленим сиром! Такий простий інгредієнт різноманітить смак страви, зробить більш ніжним. До речі, якщо виключити зі складу ковбаски, вийде в добавок ще й дуже дешево. Беріть рецепт у замітки, впевнені, вам сподобається!
Інгредієнти
- Ковбаски мисливські 3 шт.
- Масло рослинне по смаку
- Горох сушений 1 склянку
- Зелень за смаком
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 100 г
- На 100 грам
- Калорії: 205 ккал
- Білки: 7.5 г
- Жири: 14.3 г
- Вуглеводи: 12.1 г
Кроки
6 год. 0 хв.
-
Перш ніж варити суп необхідно замочити горох мінімум на 2 години, а краще на ніч. Після чого горох промити під проточною.
-
В каструлі, в якій будемо варити суп, довести до кипіння воду і відправити в неї горох. Варити 30-40 хвилин до тих пір, поки горох не стане м’яким.
-
Моркву і цибулю подрібнити і несильно обсмажити на рослинному маслі.
-
Картоплю почистити, порізати середніми кубиками і додати в каструлю до гороху.
-
Мисливські ковбаски очистити від шкірки, нарізати середніми шматочками і додати в сковорідку до нашої засмажки з моркви і цибулі. Готувати 5 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
-
Відправляємо зажарку в суп і тим часом приступаємо до нарізки сирка.
-
Плавлений сир найкраще порізати на невеликі брусочки, щоб вони швидше розчинилися в супі. Закладаємо, перемішуємо і варимо ще приблизно 10 хвилин. Орієнтуємося по м’якості картоплі.
-
Поки плавився сир, дрібно рубаємо зелень. Додаємо її в самому кінці, перед вимиканням.
-
Ось такий гарний і наваристий вийшов вершково-гороховий суп з ковбасками!
Порада: якщо ви турбуєтеся про можливе метеоризмі після вживання горохового супу, тоді робите замочування гороху з додаванням харчової соди.
Бажаю вам приємного апетиту!
Спробуйте приготувати ще цей густий гороховий суп!
Пишіть свої відгуки і коментарі під рецептом або на сторінках в наших соціальних мережах.