Суп з капустою і картоплею

Домашні рецепти супів і бульйонів з покроковим описом і фото процесу приготування. Просто і смачно готувати – це легко! Переконайтеся в цьому з нашими рецептами. Велика енциклопедія перших страв на будь який смак та бюджет. Дуже зручно і корисно

Дуже простий рецепт супу з фрикадельками, капустою і картоплею на кожен день. Приготуйте разом з нами та поділіться своїм відкликанням в коментарях!

Інгредієнти

  • Фрикадельки 250-300 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Капуста білоголова 300 г
  • Цибуля ріпчаста ½ шт
  • Морква 2 шт.
  • Перець чорний мелений на смак
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 68 ккал
  • Білки: 4.5 г
  • Жири: 1.7 г
  • Вуглеводи: 7.9 г

Кроки

30 хв.

  • Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Якщо ви не любите цибулю в супі, можете кинути його бульйон цілком і поварити 20 хвилин, а потім виловити і викинути.

  • Картоплю нарізаємо брусками і опускаємо в холодну воду на час, щоб вийшов зайвий крохмаль.

  • Капусту шаткуємо, як на фото, дрібніші.

  • Моркву подрібнюємо ножем або на тертці.

  • В каструлі доводимо до кипіння 2 літри води і закладаємо фрикадельки.

  • Як тільки вода в каструлі закипить знову, додаємо картоплю, а через 5 хвилин — капусту, цибулю та моркву. За бажанням, з цибулі і моркви можна приготувати засмажку. Варимо суп 10-15 хвилин. Перевіряємо картоплю на готовність, якщо м’який, знімаємо каструлю з плити.

  • На завершення рубаємо зелень і відправляємо в каструлю разом з приправами і сіллю. Закриваємо кришкою і даємо настоятися супчику 10-15 хвилин.

  • Приємного апетиту!

Порада: такий супчик можна також приготувати з квашеною капустою. Для цього перед додаванням капусти в суп, тушкуйте її на рослинній олії з цибулею і морквою.

Їжте смачно і будьте здорові!

Приєднуйтесь до нашої групи в Однокласниках і слідкуйте за новими рецептами!

Рецепт ще одного смачного супу з капустою дивіться тут!