Дуже простий рецепт супу з фрикадельками, капустою і картоплею на кожен день. Приготуйте разом з нами та поділіться своїм відкликанням в коментарях!
Інгредієнти
- Фрикадельки 250-300 г
- Зелень за смаком
- Картопля 3 шт.
- Капуста білоголова 300 г
- Цибуля ріпчаста ½ шт
- Морква 2 шт.
- Перець чорний мелений на смак
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 68 ккал
- Білки: 4.5 г
- Жири: 1.7 г
- Вуглеводи: 7.9 г
Кроки
30 хв.
-
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Якщо ви не любите цибулю в супі, можете кинути його бульйон цілком і поварити 20 хвилин, а потім виловити і викинути.
-
Картоплю нарізаємо брусками і опускаємо в холодну воду на час, щоб вийшов зайвий крохмаль.
-
Капусту шаткуємо, як на фото, дрібніші.
-
Моркву подрібнюємо ножем або на тертці.
-
В каструлі доводимо до кипіння 2 літри води і закладаємо фрикадельки.
-
Як тільки вода в каструлі закипить знову, додаємо картоплю, а через 5 хвилин — капусту, цибулю та моркву. За бажанням, з цибулі і моркви можна приготувати засмажку. Варимо суп 10-15 хвилин. Перевіряємо картоплю на готовність, якщо м’який, знімаємо каструлю з плити.
-
На завершення рубаємо зелень і відправляємо в каструлю разом з приправами і сіллю. Закриваємо кришкою і даємо настоятися супчику 10-15 хвилин.
-
Приємного апетиту!
Порада: такий супчик можна також приготувати з квашеною капустою. Для цього перед додаванням капусти в суп, тушкуйте її на рослинній олії з цибулею і морквою.
Їжте смачно і будьте здорові!
Приєднуйтесь до нашої групи в Однокласниках і слідкуйте за новими рецептами!
Рецепт ще одного смачного супу з капустою дивіться тут!