Овочевий суп з перловкою

Готуємо суп з грибами, овочами і перловою крупою. Докладний опис процесу приготування з фото. Кращі рецепти домашніх супів. Просто і смачно!

Готуємо простий і швидкий овочевий суп з перловкою. Низькокалорійне перша страва для тих, хто приводить в порядок свою фігуру до літа. Ароматний і насичений супчик не залишить осторонь і тих, хто любить дуже смачно і приємно поїсти!

А чи знали ви, що перловка виводить токсини з організму, а також бореться з жировими відкладеннями? Крім того, ця крупа покращуємо мозкову активність і містить у своєму складі сильні антиоксиданти! Сама назва «перловка» походить від російського слова «перли», т. е. перлів.

Також радимо приготувати ще один чудовий рецепт такого супу!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 1.5 л
  • Печериці свіжі 300 г
  • Перлова крупа 200 г
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кмин 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 300 ккал
  • Білки: 8.6 г
  • Жири: 16.5 г
  • Вуглеводи: 26.4 г

Кроки

50 хв.

  • Печериці необхідно нарізати на смужки середньої товщини, а цибулю і часник дрібно нашаткувати.

  • В каструлю з розігрітим вершковим маслом відправляємо цибулю і часник, а також додаємо кмин, сіль і перець. Ретельно перемішуємо і обсмажуємо протягом 5 хвилин.

  • Потім додаємо гриби і обсмажуємо ще 10 хвилин.

  • Тепер вливаємо курячий бульйон. Доводимо до кипіння і варимо 10-15 хвилин до тих пір, поки гриби не стануть м’якими.

  • Далі додаємо перловку і варимо на малому вогні під кришкою ще 10-15 хвилин до готовності.

  • Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.

Порада: ви можете використовувати більшу кількість овочів, наприклад, відмінно поєднуються з даними стравою морква, селера і навіть томати!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!

Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого!

Висловлюйте свої пропозиції для перших страв у коментарях!