Сьогодні ми приготуємо чудовий рецепт овочевого першого страви. Суп з кабачками і ніжною картоплею не залишить байдужим жодного шанувальника російської кухні. Особливий смак і приємний аромат піднімуть вам настрій і зроблять день краще!
А ви знали, що до складу кабачків входять пектини, які відновлюють водно-солоної баланс, нормалізують рівень холестерину, а також приводять у норму обмін речовин в організмі? Це дуже корисний продукт, тому радимо приготувати також і такий рецепт!
Інгредієнти
- Масло рослинне 50 мл
- Зелень за смаком
- Картопля 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідори 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 124 ккал
- Білки: 1.8 м
- Жири: 9.1 г
- Вуглеводи: 8 г
Кроки
40 хв.
-
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо варитися в каструлю з підсоленою киплячою водою.
-
Цибулю нарізаємо півкільцями.
-
Моркву нарізаємо у вигляді соломки.
-
Тепер обсмажуємо на рослинному маслі цибулю протягом 2-3 хвилин, потім додаємо в сковороду моркву і обсмажуємо ще 5 хвилин.
-
Перець також нарізаємо соломкою, а помідор кубиками і додаємо до цибулі і моркви, обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
Кабачок нарізаємо кубиками, а потім відправляємо в каструлю, коли картопля буде майже готова.
-
Потім кладемо в каструлю зажарку, солимо, перчимо і варимо до готовності картоплі.
-
Готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню.
Порада: щоб зберегти всі корисні властивості кабачків, рекомендуємо їх запікати в духовці або мікрохвильовій печі, а вже потім додавати в готовий суп.
Приємного апетиту і гарного післясмаку! Готуйте з любов’ю!
Ще не підписані на наші паблики? Швидше поспішайте зробити це!
Висловлюйте будь-які думки про рецепти в коментарях!