Суп з кабачками і картоплею

Готуємо овочевий суп з традиційного російського рецептом. Покроковий опис процесу приготування з фото. Кращі рецепти домашніх супів. Просто, швидко і зі смаком. Секрети й тонкощі приготування! Поради, підказки, а також багато корисної інформації!

Сьогодні ми приготуємо чудовий рецепт овочевого першого страви. Суп з кабачками і ніжною картоплею не залишить байдужим жодного шанувальника російської кухні. Особливий смак і приємний аромат піднімуть вам настрій і зроблять день краще!

А ви знали, що до складу кабачків входять пектини, які відновлюють водно-солоної баланс, нормалізують рівень холестерину, а також приводять у норму обмін речовин в організмі? Це дуже корисний продукт, тому радимо приготувати також і такий рецепт!

Інгредієнти

  • Масло рослинне 50 мл
  • Зелень за смаком
  • Картопля 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Кабачок 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 124 ккал
  • Білки: 1.8 м
  • Жири: 9.1 г
  • Вуглеводи: 8 г

Кроки

40 хв.

  • Картоплю нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо варитися в каструлю з підсоленою киплячою водою.

  • Цибулю нарізаємо півкільцями.

  • Моркву нарізаємо у вигляді соломки.

  • Тепер обсмажуємо на рослинному маслі цибулю протягом 2-3 хвилин, потім додаємо в сковороду моркву і обсмажуємо ще 5 хвилин.

  • Перець також нарізаємо соломкою, а помідор кубиками і додаємо до цибулі і моркви, обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • Кабачок нарізаємо кубиками, а потім відправляємо в каструлю, коли картопля буде майже готова.

  • Потім кладемо в каструлю зажарку, солимо, перчимо і варимо до готовності картоплі.

  • Готову страву прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню.

Порада: щоб зберегти всі корисні властивості кабачків, рекомендуємо їх запікати в духовці або мікрохвильовій печі, а вже потім додавати в готовий суп.

Приємного апетиту і гарного післясмаку! Готуйте з любов’ю!

Ще не підписані на наші паблики? Швидше поспішайте зробити це!

Висловлюйте будь-які думки про рецепти в коментарях!