Сьогодні на порядку денному для яскравий і річний овочевий суп з рисом, який додає сил і заряджає бадьорістю. Спробувавши це перше блюдо, ви відчуєте, як на вас падають теплі промені сонця зігрівають своєю любов’ю. Давайте приготуємо!
Черговий легкий і дієтичний суп, який рекомендується як дорослим, так і дітям. Входять до складу страви овочі багаті корисними елементами. Такий овочевий суп з рисом припаде до душі абсолютно всім, як і цей рецепт.
Ми намагаємося вибирати для вас найкраще і сподіваємося, що даний рецепт вам сподобається. Вдалого приготування!
Інгредієнти
- Бульйон овочевий 500 мл
- Рис 125 г
- Масло оливкова 2 ст. л.
- Кукурудза в качанах 4 шт.
- Квасоля стручкова 200 г
- Цукіні 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томати у власному соку-500 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 58 ккал
- Білки: 0.9 г
- Жири: 3.6 г
- Вуглеводи: 5.2 г
Кроки
30 хв.
-
Спочатку необхідно обробити качан кукурудзи і відокремити від нього зерна. Ви можете використовувати консервовану кукурудзу.
-
Потім нарізаємо стручкову квасолю.
-
Тепер розігріваємо сковороду з оливковою олією і обсмажуємо дрібно нарізану цибулю протягом 5 хвилин до напівпрозорості. Додаємо сіль і перець.
-
Далі вливаємо в каструлю овочевий бульйон і доводимо до кипіння.
-
Тепер додаємо кукурудзу і стручкову квасолю, знову доводимо до кипіння.
-
Після цього кладемо в каструлю томати у власному соку, цукіні або кабачки, нарізані у вигляді півкола, а також рис. Ретельно перемішуємо і варимо до готовності рису.
-
Коли страва буде готова, можна знову додати сіль і перець за смаком.
Порада: щоб бульйон вийшов прозорим, рис необхідно кілька разів промити в холодній воді. А також для прискорення процесу приготування, рис можна попередньо замочити на 20 хвилин. А ще уважно стежте за кількістю рису, щоб не вийшло каші!
Радуйте рідних і близьких добрими стравами! Приємного апетиту!
Ми вже давно влаштувалися в соцмережах! Не забувайте про це!
Висловлюйте будь-які думки про рецепти в коментарях!