Суп з качки по-пекінськи — насичений і ароматний суп з локшиною. Використання великої кількості трав і спецій надає цьому страву по-справжньому багатий смак. Ви доторкнетеся до тайським традицій, спробувавши цей неповторний супчик!
Дивно, але країни Азії лідирують у вживанні качиного м’яса, навіть замість пігулок вони п’ють качиний бульйон. А все через його неймовірну користі! Спробуйте також і такий рецепт! Вам сподобається!
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Качка 400 г
- Локшина яєчна за смаком
- Часник 6 зубчик
- Паростки квасолі 1 склянку
- Цибуля зелена за смаком
- Сельдерей за смаком
- Галангал сушений 1 ст. л.
- Кориця 4 паличка
- Спеції за смаком
- Соус соєвий 100 мл
- Аніс 10 зірочок
- Перець чорний мелений 1 ст. л.
- Коріандр ½ г
- Цукор-пісок ⅔ склянку
- Сіль ½ ст. л.
- На 100 грам
- Калорії: 317 ккал
- Білки: 8.7 г
- Жири: 8.5 г
- Вуглеводи: 53.9 г
Кроки
2 год. 0 хв.
-
Для початку необхідно замочити яєчну локшину у воді при кімнатній температурі
-
Потім викладаємо на муслиновую тканина нарізаний коріандр, цукор, перець, корицю, аніс, галангал і часник. Обертаємо нею інгредієнти і туго зав’язуємо кінець.
-
Доводимо до кипіння воду в каструлі, а потім викладаємо в неї муслиновую тканина з травами, качку, спеції, сіль і вливаємо соєвий соус. Все ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і варимо 2 години.
-
Після цього необхідно нарізати качку.
-
А потім відварити яєчну локшину.
-
Далі викладаємо локшину в тарілку, додаємо часникове масло і перемішуємо. Після цього кладемо паростки бобів, нарізану качку, заливаємо бульйоном з каструлі, а зверху додаємо зелений лук, листя селери і коріандр.
Порада: найкраще для такого супу підходить дика качка, адже її калорійність майже в 2 рази нижче, ніж у домашньої, а вміст жирів відрізняється аж в 6 разів меншу сторону!
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!