Класичний рецепт супу харчо з рисом

Класичний рецепт супу харчо з рисом – покроковий рецепт з фото. Рецепт правильного супу харчо. Секрети приготування. Список продуктів для харчо.

Готуємо суп харчо. Розглянемо класичний рецепт супу з рисом і горіхами. Пропоную вам простий покроковий рецепт, з яким впорається кожен! Цей суп багатий дуже корисний, тому всім рекомендую освоїти його приготування.

Родом харчо з Грузії. У ньому переважають прянощі, часник і багато зелені. Грузинський суп відрізняється своєю густотою і наваристостью, його не можна назвати легким. Живильні властивості харчо набагато вище класичних європейських супів. Вже зацікавилися? Тоді приступимо!

Інгредієнти

  • Рис 250 г
  • М’ясний фарш 500 г
  • Курячий суповий набір 1 кг
  • Часник 1 головка
  • Петрушка 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Волоські горіхи 100 г
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Хмелі-сунелі 1 ч. л.
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Коріандр 1 ч. л
  • Аджика 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 221 ккал
  • Білки: 8 г
  • Жири: 12.2 г
  • Вуглеводи: 20.3 г

Кроки

1 годину. 20 хв.

  • я зварила Бульйон заздалегідь. Готувала з курки, але краще, звичайно, брати яловичину або баранину для харчо.

  • Цибулю нарізаємо дрібно. Щоб очі не сльозилися промийте ніж і цибулю під холодною водою. Відправляємо цибулю обсмажуватися на соняшниковій олії.

  • В цей час на помідор робимо надрізи хрест на хрест і заливаємо їх окропом. Тримаємо 1-2 хвилини. Потім з легкістю знімаємо з них шкірку.

  • Дрібно нарізаємо помідори.

  • Відправляємо в сковороду до цибулі на смаження.

  • М’ясо з бульйону ріжемо подрібніше і відправляємо назад в каструлю.

  • Волоські горіхи потрібно подрібнити. Я це роблю ножем.

  • Цілу головку часнику очистити і дрібно рубаємо ножем.

  • Волоські горіхи додаємо в зажарку, перемішуємо і вміст сковорідки перекладаємо в каструлю з бульйоном.

  • Поки суп вариться, підготуємо петрушку, дрібно нарізавши.

  • Під кінець варіння в суп додаємо рубаний часник, вимикаємо газ і даємо настоятися аромату під кришкою 10 хвилин.

  • Класичний харчо з рисом готовий. При подачі в кожну тарілку додаємо петрушку. Приємного апетиту!

Сподіваюся мій рецепт був вам корисний!

Залишайте свої коментарі із зауваженнями і пропозиціями!

Готуйте з душею і все буде смачно!