Швидкий курячий суп

Готуємо суп з курки за домашнім рецептом. Секрети й тонкощі приготування перших страв від майстрів кулінарного мистецтва. Просто і смачно!

Що може бути краще швидкого і смачного курячого ароматного супу? Це риторичне питання! Ніжно м’ясо курки, овочі, зелень — звучить дуже апетитно! А для підтвердження своїх слів ми підготували для вас детальний рецепт з описом!

Крім усього іншого, такий супчик є дуже корисним. У бульйоні міститься дуже багато цінних мікроелементів і вітамінів. Він рекомендується при простудних захворюваннях. А нещодавні дослідження вчених виявили, що цей суп бореться з гіпертонією.

Тому готуйте це страви як можна частіше. А ми рекомендуємо вам спробувати ще один схожий рецепт!

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Манна крупа ⅓ склянку
  • Куряча грудка 1 шт.
  • Масло рослинне 30 мл
  • Петрушка за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля зелена за смаком
  • Сир твердий 30 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 337 ккал
  • Білки: 12.6 г
  • Жири: 20.2 г
  • Вуглеводи: 24.3 г

Кроки

20 хв.

  • Для початку наріжемо всі овочі. Цибулю дрібно шаткуємо.

  • Моркву натираємо на крупній тертці.

  • Наливаємо в каструлю трохи рослинної олії і викладаємо цибулю і моркву. Смажимо на середньому вогні приблизно 2 хвилини.

  • З філе курки необхідно видалити жир, а потім нарізати на невеликі кубики.

  • Додаємо курку до моркви і цибулі і обсмажуємо. Можна також приправити вміст білим і чорним перцем і покласти лавровий лист. Потім вливаємо окріп і солимо. Накриваємо кришкою і варимо на сильному вогні 5 хвилин.

  • Твердий сир натираємо на дрібній тертці.

  • Коли куряча грудка буде готова, додаємо в каструлю манку і приблизно половину тертого сиру.

  • В мисці збиваємо яйце і тонкою цівкою вливаємо в каструлю, постійно перемішуючи.

  • Тепер залишилося нарізати зелень і зверху посипати готову страву. Суп готовий!

Порада: так як сир сам по собі є солоним, то такі страви потрібно остаточно солити тільки в кінці приготування.

Приємного апетиту і гарного настрою! Ми піклуємося про вас!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!