Що може бути краще швидкого і смачного курячого ароматного супу? Це риторичне питання! Ніжно м’ясо курки, овочі, зелень — звучить дуже апетитно! А для підтвердження своїх слів ми підготували для вас детальний рецепт з описом!
Крім усього іншого, такий супчик є дуже корисним. У бульйоні міститься дуже багато цінних мікроелементів і вітамінів. Він рекомендується при простудних захворюваннях. А нещодавні дослідження вчених виявили, що цей суп бореться з гіпертонією.
Тому готуйте це страви як можна частіше. А ми рекомендуємо вам спробувати ще один схожий рецепт!
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Манна крупа ⅓ склянку
- Куряча грудка 1 шт.
- Масло рослинне 30 мл
- Петрушка за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля зелена за смаком
- Сир твердий 30 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Лавровий лист за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 337 ккал
- Білки: 12.6 г
- Жири: 20.2 г
- Вуглеводи: 24.3 г
Кроки
20 хв.
-
Для початку наріжемо всі овочі. Цибулю дрібно шаткуємо.
-
Моркву натираємо на крупній тертці.
-
Наливаємо в каструлю трохи рослинної олії і викладаємо цибулю і моркву. Смажимо на середньому вогні приблизно 2 хвилини.
-
З філе курки необхідно видалити жир, а потім нарізати на невеликі кубики.
-
Додаємо курку до моркви і цибулі і обсмажуємо. Можна також приправити вміст білим і чорним перцем і покласти лавровий лист. Потім вливаємо окріп і солимо. Накриваємо кришкою і варимо на сильному вогні 5 хвилин.
-
Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
-
Коли куряча грудка буде готова, додаємо в каструлю манку і приблизно половину тертого сиру.
-
В мисці збиваємо яйце і тонкою цівкою вливаємо в каструлю, постійно перемішуючи.
-
Тепер залишилося нарізати зелень і зверху посипати готову страву. Суп готовий!
Порада: так як сир сам по собі є солоним, то такі страви потрібно остаточно солити тільки в кінці приготування.
Приємного апетиту і гарного настрою! Ми піклуємося про вас!
Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!