Суп з індичкою і рисом

Готуємо суп з ніжною індички з ароматним рисом. Детальна інструкція по приготуванню. Кращі рецепти домашньої та світової кухні. Просто і смачно!

Скучили за низькокалорійним і дієтичним рецептами? Тоді зустрічайте чудовий суп з чудовою індичкою і поживним рисом! Вибраний чарівним смаком і насиченим ароматом цього першого страви!

чи Знали ви, що м’ясо самок індички набагато смачніше і ніжніше, ніж м’ясо самців? Кількість холестерину в такому м’ясі значно нижче, ніж в курці, яловичині або свинині. А завдяки низькому вмісту пуринів воно легко засвоюється організмом, як в цьому рецепті! Тому суп з індички з рисом підходить практично кожному!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 2.5 л
  • Печериці свіжі 500 г
  • Рис 200 г
  • Індичка варена 750 г
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Часник 3 зубчик
  • Петрушка 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Селера 2 стебло
  • Чебрець сушений 1 ч. л.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 118 ккал
  • Білки: 3.8 г
  • Жири: 5.6 г
  • Вуглеводи: 12.1 г

Кроки

50 хв.

  • В сковороду з розігрітим вершковим маслом обсмажуємо дрібно нарізані цибулю, селеру, моркву, гриби протягом 5 хвилин. Додаємо сіль і перець.

  • Потім кладемо дрібно порубаний часник, чебрець і лавровий лист. Перемішуємо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • Після цього додаємо рис, попередньо відварену і нарізати на середні шматочки індичку, а також курячий бульйон. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 30-35 хвилин.

  • Готову страву подаємо в глибоких тарілках і зверху прикрашаємо зеленню петрушки.

Порада: якщо ви хочете отримати більш ситний суп, додайте в нього картоплю, при цьому кількість інших інгредієнтів необхідно зменшити.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте за найкращими рецептами!

Заходьте в наші соціальні мережі! Дізнавайтеся нове і цікаве!

Сподобався рецепт? Діліться своєю думкою в коментарях!