Суп-соус

Легкий рецепт ? супу-соусу дивіться тут. Секрети смачного і ароматного страви. А також інші прості рецепти на будь-який привід і смак.

Сьогодні я поділюся з вами своєю улюбленою стравою — це суп-соус. Продукти на нього потрібні звичайні, а смак виходить просто божественний! Отже, в чому ж секрет смачного соусу? Давайте розберемося.

Інгредієнти

  • Яловичина 600 г
  • Масло соняшникова 100 г
  • Часник 4 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Морква 500 г
  • Лавровий лист 2-3 шт.
  • Томатна паста-3 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 133 ккал
  • Білки: 3.4 г
  • Жири: 8.3 г
  • Вуглеводи: 10.7 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Рецепт супу-соусу дуже простий, головне — слідувати інструкції і все вийде. Спочатку почистіть всі овочі. Картоплю нарізати досить великими шматочками і залийте водою, щоб він не потемнів, поки ми будемо готувати інші інгредієнти. Але на вогонь поки не ставте.

  • Другим кроком поріжте яловичину середніми кубиками, а цибулю півкільцями. Спочатку обсмажте до підрум’янення м’яса, а потім додайте томатну пасту і трохи води. Тушкуйте м’ясо під кришкою 20 хвилин. Періодично підливайте води, якщо та буде випаровуватися.

  • В цей час моркву наріжте соломкою і на іншій сковороді обсмажте разом з цибулею до золотистого кольору.

  • Поставте каструлю з картоплею на плиту. Якщо під час нагрівання води буде утворюватися піна, зніміть її. Як тільки картопля закипить, додайте в каструлю м’ясо і моркву. Потужність плити зменшіть до нижче середньої. Прикрийте кришкою. Суп повинен нудитися приблизно 40-60 хвилин.

  • врешті, за 10 хвилин до готовності, додамо спеції, лавровий лист і рубаний часник.

  • При подачі блюдо можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню і полити сметаною. Виглядає апетитно і аромат чудовий!

Напишіть свій рецепт соусу, буде цікаво дізнатися інші способи приготування.

Приємного апетиту.