Сьогодні я поділюся з вами своєю улюбленою стравою — це суп-соус. Продукти на нього потрібні звичайні, а смак виходить просто божественний! Отже, в чому ж секрет смачного соусу? Давайте розберемося.
Інгредієнти
- Яловичина 600 г
- Масло соняшникова 100 г
- Часник 4 зубчик
- Зелень за смаком
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Морква 500 г
- Лавровий лист 2-3 шт.
- Томатна паста-3 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець червоний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 133 ккал
- Білки: 3.4 г
- Жири: 8.3 г
- Вуглеводи: 10.7 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
Рецепт супу-соусу дуже простий, головне — слідувати інструкції і все вийде. Спочатку почистіть всі овочі. Картоплю нарізати досить великими шматочками і залийте водою, щоб він не потемнів, поки ми будемо готувати інші інгредієнти. Але на вогонь поки не ставте.
-
Другим кроком поріжте яловичину середніми кубиками, а цибулю півкільцями. Спочатку обсмажте до підрум’янення м’яса, а потім додайте томатну пасту і трохи води. Тушкуйте м’ясо під кришкою 20 хвилин. Періодично підливайте води, якщо та буде випаровуватися.
-
В цей час моркву наріжте соломкою і на іншій сковороді обсмажте разом з цибулею до золотистого кольору.
-
Поставте каструлю з картоплею на плиту. Якщо під час нагрівання води буде утворюватися піна, зніміть її. Як тільки картопля закипить, додайте в каструлю м’ясо і моркву. Потужність плити зменшіть до нижче середньої. Прикрийте кришкою. Суп повинен нудитися приблизно 40-60 хвилин.
-
врешті, за 10 хвилин до готовності, додамо спеції, лавровий лист і рубаний часник.
-
При подачі блюдо можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню і полити сметаною. Виглядає апетитно і аромат чудовий!
Напишіть свій рецепт соусу, буде цікаво дізнатися інші способи приготування.
Приємного апетиту.