Грибний суп із заморожених грибів з вермішеллю

Дізнайтеся простий рецепт ароматного супу з грибів. Ваші рідні будуть в захваті!Покроковий рецепт супроводжений фотографіями процесу. Приготує навіть лінивий! А ще поради по варінні супів від досвідчених кухарів і різні рецепти на будь-який смак.

Смачний грибний суп найлегше приготувати з заморожених грибів з вермішеллю або домашньою локшиною. Як результат — чудовий аромат на весь будинок і відмінний настрій!

Інгредієнти

  • Вода 2.5 л
  • Гриби 500 г
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Локшина за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 201 ккал
  • Білки: 3.9 г
  • Жири: 11.9 г
  • Вуглеводи: 18.6 г

Кроки

40 хв.

  • Картоплю нарізаємо кубиками, а цибулю з морквою подрібнюємо.

  • На рослинному маслі готуємо заправку для супу з моркви і цибулі. Пасеруємо овочі до золотистого кольору.

  • Гриби промити, покласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити на середній вогонь. Коли вода закипить, закладаємо картоплю і варимо 20-25 хвилин.

  • За 10 хвилин до готовності додаємо локшину. Якщо у вас тонка вермішель, то закладайте її за 3 хвилини до виключення.

  • Потім відправляємо в суп овочеву засмажку.

  • При подачі суп можна прикрасити зеленню або сухариками. Приємного вам апетиту, мої дорогі!

Порада: при приготуванні грибного супу не використовуйте приправи з «яскравим» смаком, вони можуть перебити тонкий грибний аромат.

Аромат на весь будинок!

Спробуйте приготувати цей супчик, дуже смачно!

Готуйте з любов’ю і радуйте своїх близьких!