Смачний грибний суп найлегше приготувати з заморожених грибів з вермішеллю або домашньою локшиною. Як результат — чудовий аромат на весь будинок і відмінний настрій!
Інгредієнти
- Вода 2.5 л
- Гриби 500 г
- Масло рослинне 3 ст. л.
- Локшина за смаком
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 201 ккал
- Білки: 3.9 г
- Жири: 11.9 г
- Вуглеводи: 18.6 г
Кроки
40 хв.
-
Картоплю нарізаємо кубиками, а цибулю з морквою подрібнюємо.
-
На рослинному маслі готуємо заправку для супу з моркви і цибулі. Пасеруємо овочі до золотистого кольору.
-
Гриби промити, покласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити на середній вогонь. Коли вода закипить, закладаємо картоплю і варимо 20-25 хвилин.
-
За 10 хвилин до готовності додаємо локшину. Якщо у вас тонка вермішель, то закладайте її за 3 хвилини до виключення.
-
Потім відправляємо в суп овочеву засмажку.
-
При подачі суп можна прикрасити зеленню або сухариками. Приємного вам апетиту, мої дорогі!
Порада: при приготуванні грибного супу не використовуйте приправи з «яскравим» смаком, вони можуть перебити тонкий грибний аромат.
Аромат на весь будинок!
Спробуйте приготувати цей супчик, дуже смачно!
Готуйте з любов’ю і радуйте своїх близьких!