Суп з галушками, як у дитячому садку

Улюблене блюдо з дитинства – суп з галушками! Всі правила приготування смачних супів. Як готувати заварні галушки? Що потрібно, щоб зварити прозорий бульйон? Відповіді на ці питання і не тільки дізнайтеся тут! Смачно готувати – легко!

Суп з заварними галушками, як у дитячому садку приготувати зовсім не складно! Головне — знати хороший рецепт. Тут ви знайдете те, що потрібно! Покроковий фото-рецепт апетитного і смачного першого страви.

Порадуйте себе і своїх діток дивно легким у приготуванні супчиком. Впевнені, всі будуть у захваті! Галушки просто тануть у роті, а аромат курячого бульйону розпалює апетит.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 1.5 л
  • Вода 170 мл
  • Масло вершкове 30 г
  • Борошно пшеничне 115 г
  • Зелень за смаком
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль ½ ч. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 346 ккал
  • Білки: 7.2 г
  • Жири: 25.4 г
  • Вуглеводи: 21.8 г

Кроки

60 хв.

  • необхідно Заздалегідь приготувати бульйон на курячому м’ясі або кістках.

  • Поки вариться бульйон, займемося приготуванням галушок. Найбільш ніжні і смачні виходять з заварного тіста. Готувати його дуже просто. Найголовніше правило — однакове співвідношення води до борошні, тобто однаковий обсяг цих інгредієнтів.

  • В кухлик наливаємо 170 грам води і ставимо на плиту.

  • Додаємо дрібку солі і вершкове масло. Доводимо суміш до кипіння. Перемішуємо лопаткою, щоб масло розчинилося у воді повністю.

  • Висипаємо в кухлик 115 грам борошна і заварюємо тісто, інтенсивно перемішуючи його лопаткою.

  • Знімаємо кухлик з вогню і даємо тісту трохи охолонути.

  • Далі додаємо 1 яйце. Ретельно перемішуємо масу до однорідного стану.

  • Поверхня для розкочування тіста змащуємо невеликою кількістю рослинного масла. Викладаємо тісто на підготовлений стіл.

  • Формуємо з тіста ковбаску і ділимо її на порційні шматочки, майбутні галушки.

  • Каструлю з бульйоном поставити на плиту і довести до кипіння. Закинути наші галушки в бульйон і перемішати ложкою, щоб вони не прилипли до дна каструлі. Коли галушки набухнуть і спливуть на поверхню, значить суп готовий.

  • Накладаємо суп в тарілки і посипаємо рубаною зеленню для краси. Приємного апетиту!

Порада: щоб курячий бульйон вийшов красивого кольору, варіть його разом з цибулиною в лушпинні.

Галушки, приготовані за цим рецептом, не прилипаю до зубів, що не мало важливо.

Дуууже смачно! Всі будуть просити добавки!

Вступайте в наші групи в Однокласниках і Вконтакте, щоб не пропускати нових рецептів!