Суп з баранини з картоплею

Рецепт приготування супу з баранини з картоплею. Розповімо, як вибрати баранину і як правильно зварити бульйон для супу. Покрокова інструкція.

Рада поділитися з вами своїм рецептом супу з баранини з картоплею. Він схожий на рецепт приготування шурпи з баранини. Сподіваюся мій досвід вам допоможе і ви з легкістю приготуєте смачний супчик! Найголовніше — правильно вибрати бараняче м’ясо, про це читайте нижче

Інгредієнти

  • Баранина 400-500 г
  • Борошно пшеничне ½ склянку
  • Кріп 1 пучок
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 81 ккал
  • Білки: 3.5 г
  • Жири: 1.8 м
  • Вуглеводи: 12.5 г

Кроки

2 год. 0 хв.

  • Перше, з чого ми почнемо, звичайно ж, бульйон для супу. У нашому випадку бульйон ми будемо варити з баранини.Так як же вибрати баранину? Відповідь дуже проста. Щоб суп був смачним і мав приємний аромат, м’ясо потрібно вибирати молоде, злегка рожевого відтінку. Ось і весь секрет тепер починаємо варити суп! Каструлю з водою, поставте на вогонь, як тільки вода потеплішає, покладіть баранину. Кришкою каструлю не закривайте.

  • В процесі варіння, на бульйоні буде утворюватися піна, її обов’язково знімайте, щоб бульйон був чистим. Бараняче м’ясо я зазвичай варю приблизно 1 годину 20 хвилин.

  • Через хвилин 40-50, як ми поставили варити м’ясо, додаємо в бульйон цілу цибулину, розрізану моркву на кілька великих частин і помідори, поділені надвоє. Продовжуємо варити суп до готовності м’яса.

  • Як м’ясо зваритися, виймаємо овочі з бульйону і саму баранину. Помідори перетираємо через сито в суп, а цибуля з морквою просто викидаємо.

  • Картоплю ріжемо невеликими кубиками і відправляємо в бульйон.

  • Те ж саме робимо з бараниною, ріжемо кубиками і засипаємо назад в каструлю. Тут можна посолити і поперчити суп. Варимо 15-20 хвилин до готовності картоплі.

  • Тим часом борошно обсмажуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору. Далі в окрему ємність наливаємо трохи теплої води, і в неї насипаємо смажену борошно. Ретельно перемішуємо виделкою або вінчиком, щоб розбилися всі грудочки. Заливаємо цю суміш у суп і перемішуємо. Борошно в супі потрібна для густоти.

  • В ув’язненні кріп дрібно рубаємо і додаємо в наш суп.

  • До цього часу кухню огорнули чарівні аромати і дуже захотілося їсти! Приємного всім апетиту!

А як ви готуєте суп з баранини? Поділіться своїм рецептом!

Всім гарного настрою і вдалого дня!

Готуйте з душею і все буде смачно!