Рада поділитися з вами своїм рецептом супу з баранини з картоплею. Він схожий на рецепт приготування шурпи з баранини. Сподіваюся мій досвід вам допоможе і ви з легкістю приготуєте смачний супчик! Найголовніше — правильно вибрати бараняче м’ясо, про це читайте нижче
Інгредієнти
- Баранина 400-500 г
- Борошно пшеничне ½ склянку
- Кріп 1 пучок
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 81 ккал
- Білки: 3.5 г
- Жири: 1.8 м
- Вуглеводи: 12.5 г
Кроки
2 год. 0 хв.
-
Перше, з чого ми почнемо, звичайно ж, бульйон для супу. У нашому випадку бульйон ми будемо варити з баранини.Так як же вибрати баранину? Відповідь дуже проста. Щоб суп був смачним і мав приємний аромат, м’ясо потрібно вибирати молоде, злегка рожевого відтінку. Ось і весь секрет тепер починаємо варити суп! Каструлю з водою, поставте на вогонь, як тільки вода потеплішає, покладіть баранину. Кришкою каструлю не закривайте.
-
В процесі варіння, на бульйоні буде утворюватися піна, її обов’язково знімайте, щоб бульйон був чистим. Бараняче м’ясо я зазвичай варю приблизно 1 годину 20 хвилин.
-
Через хвилин 40-50, як ми поставили варити м’ясо, додаємо в бульйон цілу цибулину, розрізану моркву на кілька великих частин і помідори, поділені надвоє. Продовжуємо варити суп до готовності м’яса.
-
Як м’ясо зваритися, виймаємо овочі з бульйону і саму баранину. Помідори перетираємо через сито в суп, а цибуля з морквою просто викидаємо.
-
Картоплю ріжемо невеликими кубиками і відправляємо в бульйон.
-
Те ж саме робимо з бараниною, ріжемо кубиками і засипаємо назад в каструлю. Тут можна посолити і поперчити суп. Варимо 15-20 хвилин до готовності картоплі.
-
Тим часом борошно обсмажуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору. Далі в окрему ємність наливаємо трохи теплої води, і в неї насипаємо смажену борошно. Ретельно перемішуємо виделкою або вінчиком, щоб розбилися всі грудочки. Заливаємо цю суміш у суп і перемішуємо. Борошно в супі потрібна для густоти.
-
В ув’язненні кріп дрібно рубаємо і додаємо в наш суп.
-
До цього часу кухню огорнули чарівні аромати і дуже захотілося їсти! Приємного всім апетиту!
А як ви готуєте суп з баранини? Поділіться своїм рецептом!
Всім гарного настрою і вдалого дня!
Готуйте з душею і все буде смачно!