Дієтичний і низькокалорійний суп з м’яса індички не тільки буде підтримувати вашу фігуру у відмінному стані, але і доставить величезне задоволення своїми смаковими відчуттями. Скинути зайву вагу можна просто і з посмішкою!
М’ясо індички по праву вважається майже найкориснішою у світі. Воно містить такі важливі вітаміни, як А і Е, а також мало холестерину. Крім того, воно добре засвоюється організмом людини. Інші види м’яса індичка випереджає за кількістю різноманітні речовин, наприклад, заліза і натрію. Не проходьте повз і такого супчика.
Інгредієнти
- Бульйон курячий 1.5 л
- Індичка варена 500 г
- Масло оливкова 30 мл
- Локшина швидкого приготування 250 г
- Часник 2 зубчик
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Лайм 1 шт
- Молоко кокосове 250 мл
- Кінза сушена мелена 2 ст. л.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Перець чилі 2 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Імбир 2 ч. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 2 ккал
- Білки: 0.1 г
- Жири: 0.1 г
- Вуглеводи: 0.2 г
Кроки
30 хв.
-
У каструлі розігріваємо оливкове масло і додаємо цибулю, нарізану у вигляді півкілець, і платівки болгарського перцю. Обсмажуємо 2-3 хвилини.
-
Потім додаємо подрібнений часник, перець чилі у вигляді кружечків, а також натертий корінь імбиру. Перемішуємо і обсмажуємо до м’якого стану.
-
Далі відправляємо в каструлю томатну пасту і обсмажуємо 1-2 хвилини.
-
Після цього додаємо відварене і нарізане м’ясо індички.
-
Тепер вливаємо в каструлю бульйон і кокосове молоко, перемішуємо і доводимо до кипіння.
-
Далі додаємо в каструлю локшину, сік лайма, а також дрібно нарізану кінзу, солимо і перчимо. Варимо до приготування локшини.
-
Суп подаємо в глибокій тарілці, зверху можна прикрасити страву свіжою зеленню.
Порада: якщо ви не любите гострий смак страви, то виключіть з інгредієнтів перець чилі. Також замість лайма можна використовувати лимон або навіть трохи оцту.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте разом з нами!
Заходьте в наші соціальні мережі! Там багато цікавого!
Сподобався рецепт? Не соромтеся висловлювати свою думку!