Суп з кокосовим молоком і куркою

Тайська кухня у всій своїй красі! Поповніть скарбничку улюблених рецептів ще одним в азіатському стилі. У нас ви знайдете покроковий рецепт страви з фото, поради та секрети приготування. Приєднуйтесь і готуйте смачні супи просто!

Скучили за тайської кухні? Пропонуємо вам приготувати легендарний суп «Том Кха» з кокосовим молоком і куркою. Рецепт адаптований під наш асортимент продуктів, тому в складі ви не побачите важкодоступних інгредієнтів, типу рибного соусу.

Але якщо оригінальні продукти для супу для вас купити не проблема, в кінці цього рецепту є посилання на традиційний варіант приготування.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 600 мл
  • Печериці свіжі 150 г
  • Куряче філе 300 г
  • Кінза за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідори 3 шт.
  • Лайм 1 шт
  • Молоко кокосове 300 мл
  • Соус соєвий 1 ст. л.
  • Імбир 20-30 г
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Цукор тростинний 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 1 ккал
  • Білки: г
  • Жири: г
  • Вуглеводи: 0.2 г

Кроки

40 хв.

  • Цибулю ріжемо великими шматочками, як на фото.

  • Імбир очищаємо і нарізаємо тонкими слайсами.

  • Помідор нарізаємо часточками такої ж величини, як і цибуля. при бажанні можна зняти шкірку. Для цього опустіть помідори на 3 хвилини в окріп.

  • Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього цибуля, імбир і помідор.

  • Поки суп закипає заново, поріжемо гриби.

  • Куряче філе ділимо на довгасті шматочки.

  • Коли суп закипить, додаємо кокосове молоко, соєвий соус і ложечку коричневого цукру.

  • Чекаємо закипання супу ще раз і закладаємо гриби і куряче філе. Варимо 10-15 хвилин при слабкому кипінні до готовності інгредієнтів.Під кінець додаємо сіль і перець за смаком.

  • Приємного апетиту!

Порада: приготувати тайський суп більш традиційним способом вам допоможе цей рецепт. Переходьте і дізнайтеся відміну!

Ось так просто можна приготувати суп в стилі тайського Тому Кха!

Сподобався рецепт? Став внизу в коментарях!

Готуйте смачно і радуйте своїх близьких!