Норвезький суп з сьомгою і вершками

Дієтичний норвезький супчик з сьомгою і ? вершками – страва для гарного настрою. Готуємо за оригінальним рецептом. Пошагове опис з фотографіями.

Рецепт норвезького супу з сьомгою і вершками — традиційне блюдо цієї країни. Факт — норвежці менш інших схильні до депресії. Омега-3 кислоти, які містить червона риба, є хорошим заспокійливим засобом.

Особливо корисно готувати цей суп в холодну пору року або при поганому самопочутті для якнайшвидшого одужання. Щоб вийшло смачне блюдо, дотримуйтесь покроковому рецептом.

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Сьомга свіжа 400 г
  • Вершки 20% 500 мл
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 73 ккал
  • Білки: 3.3 г
  • Жири: 2.5 г
  • Вуглеводи: 8.7 г

Кроки

60 хв.

  • Картоплю нарізаємо дрібними кубиками.

  • Моркву необхідно натерти на крупній тертці.

  • Дрібно нарізаємо цибулю.

  • Середніми кубиками нарізаємо помідори.

  • рибу Очищаємо і нарізаємо на шматочки середнього розміру.

  • На рослинному маслі необхідно обсмажити спочатку цибулю до золотистого кольору, потім моркву. а після додати помідори.

  • Наливаємо в каструлю з овочами 1,5 літра води і викладаємо картоплю. Додаємо сіль.

  • За 2-3 хвилини до готовності картоплі додаємо в каструлю червону рибу, добре перемішуємо і вливаємо вершки.

  • Варимо на вогні близько 10 хвилин, додаємо лавровий лист, перець, зверху посипаємо зеленню. Наш смачний і корисний суп з сьомги готовий. Приємного апетиту.

Діліться своїми рецептами рибних супів. Гарного вам настрою!

А тут ви знайдете простий рецепт супу з плавленим сиром і ковбасою.