Суп з пшоном і капустою

Капустяний суп з пшоном за 30 хвилин! Приготування домашнього супу з покроковими фото. Як приготувати бульйон? Продукти для супу.

  • Очистіть овочі від шкірки і промийте. Поставте каструлю з водою на плиту. Картоплю нарізаємо на середні кубики.

  • Моркву перетираємо на тертці.

  • Наливаємо олію у сковорідку і чекаємо, поки воно розігріється.

  • Обсмажуємо цибулю з морквою в сковороді до золотистого кольору, приблизно 3 хвилини. У процесі обжарювання можна додати сіль.

  • У каструлю додаємо картоплю, лавровий лист і перець горошком.

  • Слідом додаємо пшоно. Варимо 10 хвилин.

  • Капусту тонко шаткуємо. До речі кажучи, капустяний суп можна готувати і з квашеної капусти. Рецепт приготування можна дізнатися тут.

  • суп Додаємо зажарку з сковорідки. Потім капусту.

  • Суп досолює за смаком і варимо ще 10 хвилин.

Порада: коли додаєте в каструлю з супом в кінці варіння зелень або спеції, обов’язково доведіть його до кипіння, інакше він може швидко скиснути.

Приємного апетиту!

Всім вам кулінарних успіхів!

Залишайте свої відгуки, будемо раді!