Пісний суп з вермішеллю

Готуємо смачний і простий суп в пост. Блюдо для тих, хто дотримується дієти. Домашні супи і секрети приготування. Тільки найкращі інгредієнти. Швидко і корисно!

Готуємо пісний і простий суп з локшиною або вермішеллю. Головною проблемою при дотриманні дієти або утримання від певних продуктів є обмежений раціон харчування. Ми покажемо, що і в цьому випадку можна смачно і ситно поїсти!

Кількість інгредієнтів і способів їх приготування, так величезна, що часом думаєш, як граєш у шахи. Мільйони комбінацій! Але з усього цього різноманіття ми знаходимо тільки кращі ходи! Адже ми любимо вас! А також радимо в пост і такий супчик!

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Масло оливкова 30 мл
  • Вермішель павутинку 100 г
  • Часник 2 зубчик
  • Горошок зелений заморожений 75 г
  • Кукурудза заморожена 75 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Селера 1 стебло
  • Паприка за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 320 ккал
  • Білки: 8.1 г
  • Жири: 16 г
  • Вуглеводи: 34 г

Кроки

30 хв.

  • Починаємо з підготовки овочів. У каструлю додаємо трохи оливкової олії і обсмажуємо цибулю, нарізану на кубики, на середньому вогні.

  • Потім додаємо дрібно нарізаний часник, ви також можете розчавити його лезом ножа і перетворити в кашку. Обсмажуємо разом 3-4 хвилини до золотистого кольору. Солимо і перчимо.

  • Після цього відправляємо в каструлю дрібно нарізані моркву, селеру і болгарський перець. Все перемішуємо і обсмажуємо до тих пір, поки овочі злегка не змінять колір.

  • Тепер відправляємо в каструлю картоплю, нарізану на середні кубики. Перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини. Додаємо трохи паприки.

  • На цьому кроці вливаємо воду або овочевий бульйон. Доводимо до кипіння і варимо до готовності картоплі.

  • За 2 хвилини до готовності додаємо в суп заморожені горошок і кукурудзу, вермішель. Готуємо ще 5 хвилин.

  • Готову страву зверху посипаємо зеленню.

Рада: час приготування вермішелі або локшини залежить від її сорту і геометричних параметрів. Але час варіння її в супі слід зменшити на 2-3 хвилини, так як гарячий бульйон доведе виріб в майбутньому до готовності!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!

Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться з нами!