Рибний суп без картоплі

Готуємо суп з рибного набору з овочами. Покроковий опис процесу приготування з фото від перевірених майстрів своєї справи. З нами приємно і цікаво готувати! Кращі рецепти перших страв російської та світової кухні. Просто, швидко і зі смаком!

Ви любите рибу також, як люблю її я? У такому випадку вам обов’язково сподобається суп з рибного набору з овочами без додавання картоплі. Ви отримаєте справжнє задоволення від цього першого страви. Просто, швидко і неймовірно смачно!

Рибні супи при правильному приготуванні виходять дуже ніжними. А з додаванням овочів ці страви стають ще і неймовірно корисними, наприклад, як цей рецепт. Низькокалорійне і дієтичне, воно відмінно підходить для зниження ваги або підтримання фігури в тонусі!

Інгредієнти

  • Овочі заморожені 1 кг
  • Рибний суповий набір 1 кг
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 22,450,000 ккал
  • Білки: 1680000 г
  • Жири: 570000 г
  • Вуглеводи: 2335000 г

Кроки

60 хв.

  • Поміщаємо в каструлю з киплячою водою рибний набір, додаємо сіль і варимо до готовності протягом 20 хвилин.

  • Коли риба буде готова, дістаємо її з каструлі, а бульйон проціджують.

  • Також відокремлюємо м’ясо від кісток, щоб вони не траплялися в готовому блюді.

  • Заморожені овочі краще всього заздалегідь розморозити, щоб з них пішла вода, а також для зменшення часу приготування.

  • Тепер овочі кладемо в бульйон, знову доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин, додаємо сіль і перець. В кінці приготування додаємо рибу.

  • Даємо страві настоятися приблизно 10 хвилин, також рекомендуємо подавати його з зеленню.

Порада: не рекомендуємо додавати велику кількість спецій під час приготування, так як використовувані інгредієнти вносять свій внесок. Краще зробити це після готування.

Приємного апетиту і всього вам найкращого! Готуйте з любов’ю!

Свої побажання залишайте в коментарях під рецептом!

А який ваш найулюбленіший рецепт рибного супу?