Гарбузовий суп для схуднення

Готуємо чудовий дієтичний і низькокалорійний суп. Як швидко схуднути? Відповіді на ці та інші питання з позиції кулінарії. Тільки домашні рецепти і секрети приготування!

Гарбузовий суп для схуднення — відмінний спосіб впоратися із зайвою вагою, не відмовляючи собі у можливості смачно поїсти! Багато хто уявляють собі дієту, як набір вельми приємних продуктів, а ми покажемо, як худнути з задоволенням!

Гарбуз — унікальний продукт, який містить майже все, що потрібно людському організму. Але сьогодні не про це. Багато дієтологів рекомендують вживати гарбуз при дотриманні дієти, наприклад, як в цьому рецепті! Чому?

Одна з головних причин полягає в тому, що в цьому інгредієнт міститься «правильний цукор», а саме він не тільки не призводить до набору зайвих кілограмів, але також і нормалізує глюкозу в крові! Друга причина — низька калорійність, але при цьому висока поживна здатність! Давайте приготуємо?

Інгредієнти

  • Масло оливкова 30 мл
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Гарбуз середня 1 шт.
  • Насіння гарбузове за смаком
  • Родзинки за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 197 ккал
  • Білки: 4 г
  • Жири: 13.9 г
  • Вуглеводи: 13.4 г

Кроки

30 хв.

  • Починаємо з підготовки овочів. Насамперед необхідно нарізати на кубики половинку лука.

  • Потім нарізаємо цибулю порей кільцями невеликої товщини.

  • також Морква нарізаємо невеликими гуртками.

  • Гарбуз необхідно попередньо очистити, видалити шкірку і насіння, а потім нарізати на кубики середньої величини.

  • Далі обсмажуємо на оливковій олії білий цибулю і цибулю порей протягом 5 хвилин, солимо.

  • До смаженій цибулі додаємо моркву і тушкуємо ще 5 хвилин.

  • Потім додаємо нарізаний гарбуз, знову солимо і перчимо. Обсмажуємо 3 хвилини, після цього вливаємо воду, так щоб вона покривала всі овочі, і варимо до готовності гарбуза.

  • Коли гарбуз буде готова, використовуємо занурювальний блендер і подрібнюємо інгредієнти до однорідного стану.

  • Викладаємо суп у тарілку, зверху прикрашаємо гарбузовим насінням і родзинками, також можна додати кілька крапель оливкової олії.

Порада: якщо ви хочете зробити смак більш виразним, то рекомендуємо додати деяку кількість прянощів. Щоб зберегти майже всі корисні властивості гарбуза, чого не відбувається при варінні, рекомендуємо попередньо запікати цей інгредієнт в духовій шафі до м’якості.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!

Діліться своїми результатами з нами в соціальних мережах!