Сирний суп з фаршем

Готуємо зігріваючий сирний суп з фаршем за домашнім рецептом. Прості інгредієнти і швидке приготування. Секрети і тонкощі створення перших страв. Смачно і ароматно!

Сирний суп з фаршем — відмінне перше блюдо, яке зігріє вас холодними зимовими або осінніми вечорами! Таке поєднання продуктів характерне для німецької кухні, де особливо полюбляють м’ясо та його похідні. Смак вас особливо здивує!

Поєднання сиру, м’яса або фаршу з овочами цілком традиційно, але для других страв. А ось сирний суп з фаршем явище досить рідкісне. Але як з’ясувалося, в деяких країнах такий супчик є традиційним! Наприклад, Німеччина, де у нього є спеціальна назва «Käsesuppe».

Щоб передати всі тонкощі приготування і отримати ідеальний результат, ми докладно описали весь процес приготування, забезпечивши його фото! Насолоджуйтесь, а також наступного разу спробуйте приготувати ось такий суп!

Інгредієнти

  • Вода-750 мл
  • М’ясний фарш 200 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Картопля 150 г
  • Цибуля ріпчаста 50 г
  • Моркву 75 г
  • Сир твердий 25 г
  • Сир плавлений 100 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 156 ккал
  • Білки: 5.4 г
  • Жири: 11.6 г
  • Вуглеводи: 7 г

Кроки

40 хв.

  • Починаємо приготування з підготовки овочів. Цибулю дрібно поріжемо на кубики. Бажано мати однаковий розмір, адже тоді вийде рівномірної прожарювання.

  • Потім моркву наріжемо дрібними кубиками однакового розміру. В якості альтернативи можна скористатися теркою.

  • Картоплю нарізаємо брусочками.

  • Наливаємо в каструлю олію, додаємо моркву і цибулю і обсмажуємо на слабкому вогні 10 хвилин. Потім перекладаємо в миску.

  • Після цього обсмажуємо фарш до тих пір, поки він не змінить колір.

  • Далі додаємо в каструлю обсмажені цибулю і моркву, картоплю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин на повільному вогні.

  • Коли картопля звариться, додаємо в суп тертий сир і дрібно порізаний плавлений, солимо і перчимо.

  • Доводимо страву до кипіння і варимо 1-2 хвилини. Супчик готовий! Зверху можна прикрасити зеленню.

Порада: найсмачнішим буде фарш, що складається з кількох видів м’яса. Наприклад, яловичина і баранина, яловичина, і курка. Також рекомендуємо додати у фарш молочний білий хліб, сало і вершкове масло. Крім того, необхідно використовувати приправи — чорний перець і мускатний горіх.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!

Також підписуйтесь на наші соціальні мережі, тим ще більше смачного!