Курячий суп Лазерсон

Готуємо суп з мяса птиці за рецептом Іллі Лазерсона. Покроковий опис процесу приготування з фото. Кращі рецепти домашньої кухні. Просто і смачно!

Вам подобаються рецепти від Іллі Лазерсона? Тоді спробуйте цей чудовий суп з ніжною курки. Ви отримаєте незабутнє задоволення від цієї страви, а також доповніть своє меню чудовим рецептом, який здивує гостей!

Щоб визначити свіжість яйця необхідно опустити його в холодну воду. Зіпсоване яйце буде плавати на поверхні, а свіже — тонути. А нещодавні дослідження вчених показали, що куряче м’ясо запобігає утворенню ракових клітин і бореться з серцевими захворюваннями!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 1.5 л
  • Пюре з кукурудзи 250 мл
  • Курка варена 500 г
  • Кукурудза консервована 250 г
  • Цибуля зелена за смаком
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Соус соєвий 1 ч. л.
  • Імбир 1 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 117 ккал
  • Білки: 5 г
  • Жири: 1.9 г
  • Вуглеводи: 20.2 г

Кроки

30 хв.

  • В каструлю вливаємо курячий бульйон і додаємо дрібно нарізану попередньо відварену курку. Доводимо до кипіння.

  • Потім додаємо консервовану кукурудзу і кукурудзяне пюре.

  • Далі кладемо соєвий соус і тертий корінь імбиру. Ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо 10-15 хвилин.

  • В цей час змішуємо кукурудзяний крохмаль з водою і вливаємо в суп.

  • Тепер збиваємо яйця і вливаємо їх тонкою цівкою в каструлю, постійно помішуючи. Також дрібно нарізаємо зелену цибулю.

  • Суп готовий! Блюдо зверху прикрашаємо зеленою цибулею.

Порада: якщо у вас немає кукурудзяного борошна, то можна використовувати пшеничне. А якщо ви хочете більш дієтичне блюдо, то рекомендуємо додавати індичку замість курки!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!

Ще не підписані на наші соцмережі? Швидше поспішайте зробити це!

– Пиши у коментарях про свої враження про рецепті!