Курячий суп з брокколі

Низькокалорійний і корисний курячий ? суп з капустою брокколі. Дієтичні страви для стрункості і краси. Докладні домашні рецептури на будь-який випадок.

  • Готуємо овочі для бульйону. Нарізаємо крупно моркву, цибулю і селеру.

  • Поміщаємо в каструлю курячу грудинку, нарізані овочі, лавровий лист і перець. Заливаємо водою, доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 40 хвилин.

  • Готуємо овочі для супу. Моркву, цибулю і селеру нарізаємо дрібно.

  • Лук-порей нарізаємо кільцями.

  • Картоплю нарізаємо кубиками. Відварюємо капусту.

  • Коли бульйон приготується, виймаємо м’ясо, даємо йому охолонути.

  • Бульйон проціджуємо через сито.

  • Тушкуємо всі овочі, крім картоплі і брокколі на рослинному маслі 5 хвилин.

  • Додаємо картоплю, тушкуємо ще 5 хвилин.

  • Заливаємо овочі бульйоном, варимо 15 хвилин, потім додаємо попередньо очищену від кісток курку. Солимо і перчимо за смаком.

  • Приємного апетиту!

Тут ви знайдете рецепт гарбузового супу-пюре, який вам теж може не сподобатися.