-
Готуємо овочі для бульйону. Нарізаємо крупно моркву, цибулю і селеру.
-
Поміщаємо в каструлю курячу грудинку, нарізані овочі, лавровий лист і перець. Заливаємо водою, доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 40 хвилин.
-
Готуємо овочі для супу. Моркву, цибулю і селеру нарізаємо дрібно.
-
Лук-порей нарізаємо кільцями.
-
Картоплю нарізаємо кубиками. Відварюємо капусту.
-
Коли бульйон приготується, виймаємо м’ясо, даємо йому охолонути.
-
Бульйон проціджуємо через сито.
-
Тушкуємо всі овочі, крім картоплі і брокколі на рослинному маслі 5 хвилин.
-
Додаємо картоплю, тушкуємо ще 5 хвилин.
-
Заливаємо овочі бульйоном, варимо 15 хвилин, потім додаємо попередньо очищену від кісток курку. Солимо і перчимо за смаком.
-
Приємного апетиту!
Тут ви знайдете рецепт гарбузового супу-пюре, який вам теж може не сподобатися.