Суп з тушонкою в мультиварці

Суп з тушонкою і овочами в мультиварці – цей рецепт стане в нагоді тим, хто дбайливо ставиться до свого вільного часу. Без зайвих клопотів, готує смачно і просто суп для всієї родини!

Як приготувати суп з тушонкою в мультиварці? Відповідаємо на це питання докладно і з фотографіями! Цей рецепт підійде для мультиварки будь-якої марки, а також його можна легко адаптувати для варіння на звичайній плиті! Універсальна замітка у вашій кулінарній книзі. Забирайте, не роздумуючи.

Інгредієнти

  • Перлова крупа 140 г
  • Свиняча тушонка 250-300 250-300
  • Масло рослинне 20 мл
  • Картоплю 650 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Спеції за смаком
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 162 ккал
  • Білки: 2.6 г
  • Жири: 10.8 г
  • Вуглеводи: 13.7 г

Кроки

60 хв.

  • На початку приготування заливаємо промиту перловку гарячої води. Заздалегідь, наприклад, на ніч, це робити не потрібно. Нам буде достатньо того, щоб крупа злегка розпарити.

  • А тепер займемося овочами. Картоплю нарізаємо середніми брусочками.

  • Цибулю ріжемо дрібно. Моркву натираємо на тертці.

  • В чашу мультиварки наливаємо 20-30 мл рослинного масла.

  • Встановлюємо режим«Смаження» на 10 хвилин. Спочатку обсмажуємо окремо цибулю 1-2 хвилини.

  • Потім додаємо моркву і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • Відправляємо до загальної маси банку тушонки.

  • Слідом за нею — томатну пасту. Щоб картопля не був в супі твердим, томатну пасту слід обсмажити. Перемішуємо і тушкуємо все разом 5 хвилин.

  • Вимикаємо режим смаження додаємо інші інгредієнти. Спочатку йде картоплю.

  • Потім засипаємо перлову крупу. В мультиварці перловка вариться швидше, ніж на плиті. Це з-за тиску, що створюється при щільно закритій кришці мультиварки.

  • Заливаємо вміст чаші окропом. Не забуваємо додати сіль і спеції за смаком.

  • Закриваємо кришку і вибираємо програму«Суп», вигляд продукту«Птах» (т. к. м’ясо вже приготовлено). Встановлюємо час — 50 хвилин. І чекаємо, більше від нас нічого не потрібно!

  • Ароматний супчик готовий до подачі. Рекомендуємо його їсти ложечкою сметани і невеликим пучком зелені. Приємного апетиту!

Щоб вибрати хорошу, якісну тушонку, обов’язково звертайте увагу на ГОСТ. Діючий стандарт має номер ГОСТ 32125-2013.

А вам сподобався рецепт супу з тушкованим м’ясом і картоплею в мультиварці?

Рецепти мультиварок представлені на сайті у великій кількості, тільки виберіть потрібний розділ!

До нових зустрічей, дорогі читачі!